Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Je velmi zajímavé, že když jde o šátek, jako symbol jednoho z náboženství, tak to vzbuzuje takový humbuk. Svastika je také náboženský symbol a to nejen v hinduismu, budhismu apod, ale např. i u indiánů. Je také zakázaný a všichni to nějak respektují, i když nemusí souhlasit, protože každý symbol je zneužitelný (i kosočtverec :-))) V jiných profesích je naopak šátek či jiná pokrývka hlavy povinná (a nemyslím tím hokejisty a pod.) a je na zaměstnanci, zda to bude respektovat či půjde dělat něco jiného. Mne už vážně připadá, že každý si chce dokazovat, že on má (dámy prominou - aby mne nenapadly za genderovou nepřiměřenost) delšího pindíka než ten druhý. Chce to prostě jen toleranci a selský rozum a ne bandu ichtylů-ek snažících se násilně měnit vše co jde svou přirozenou cestou.

0 0
možnosti
MK

Advokátka s takovým jménem by podle zákona neměla vycházet na veřejnost před 22.hodinou.

1 0
možnosti
TJ

Nejde o zákaz, ale o stanovení pravidel, co lze mít na sobě při práci. A z toho plyne, co mít nelze. V tomto případě tedy dress code, ale zákaz viditelného nošení si umím představit i pro ty křížky, jingjangy nebo cokoliv dalšího, stejně jako pro tetování nebo piercingy, pokud je taková firemní politika. Zdůrazňuji - v zaměstnaneckém poměru. Lze to přijmout nebo odejít, ale těžko vymáhat extrabuřty soudně.

9 0
možnosti
PB

..... sem ešče před chvilou neměl ani tucha jak mi bude naráz nějaká advokátka Juliane Kokott připadat tááák moc sympatikuš V!

0 0
možnosti
ZV

... priezvisko tej právničky... Uf...

0 0
možnosti
JC

Máte skoro pravdu.

Šátek ovšem nosí i muži.

Nebo ty děsné kapuce: slunce svítí, je horko, po ulici brouzdají nearabští mládenci v kapucích. Šílené a hnusné.

1 0
možnosti
JP

Místo, abychom se učili, jak pokojně koexistovat při zachování co nejvyšší míry svobody každého jednotlivce, přebíjíme se vzájemnými zákazy

Zdroj: http://mariekolarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=526487

Tohle co píšete ovšem předpokládá určitou úroveň a mentalitu všech zainteresovaných. To je utopická společnost, v realitě tohle prostě NIKDY nebude možné.

4 2
možnosti
JR

J30a36r96a 64R70a90n58k

6. 6. 2016 18:04

Mozne to je.

1 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik