Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Brexit nevyhrála sousedova chcíplá koza! Kdyby šlo o chcíplé kozy, zůstali by Britové v Unii i nadále, protože tam je koz na chcípnutí solidní zásoba. Brexit vyhrála únava z nikým nevolených bruselských elit, z pokračující federalizace Evropy, kterou nikdo nechce, a v neposlední řadě pak přirozená a tradiční britská hrdost, touha po svobodě a po tom, řídit si své věci sami - nikoli, aby byli řízeni Němci...

5 0
možnosti
Foto

Všechno ty argumenty co jste použila pro Brexit je to čím straší a získává parta chytráků ty méně myslící. A ta parta chytráků, populistů to dělá proto, aby se dostala ke korytu.

A taky jsou to už dost zasmrádlá klišé určená pro ty co jsou líní přemýšlet.

K obsahu blogu jednoznačně karma.

2 3
možnosti

Nebudu vám tu úvahu rozporovat, ale jednu věc musím. Rovný mandát po LS už není ani "de jure".

0 0
možnosti
Foto

Rovnoprávný mandát? A teď prosím tu o Červené karkulce.

5 0
možnosti

Žádné země nejsou v EU v plusu, ani my. V plusu je možná tak Agrofert a další firmy podobného ražení, za kterými proudí naprostá většina těchto "dotací pro naši zemi". O neziskovkách ani nemluvě.

3 0
možnosti

J89a50n 94R12á89ž

27. 6. 2016 13:45

Spojovat členství v EU s dotacemi a vypočítávat, kolik toho dostaneme a z toho usuzovat jak je členství výhodné, mi připadá naprosto stejně scestné, jako kdybych si nechal postavit dům s křivými zdmi a děravou střechou od firmy, která mi slíbí že dostanu od státu deset procent ceny zpátky a já ji zavzo budu chválit.

Evropské dotace je to nejhorší, co nás mohlo potkat. Díky nim máme víc poradců, jak dotace zúřadovat, než těch, kterým pomohly a díky nim svítí slunce jen na kamarády ministerských kamarádů a stin pociťují všichni, kdo chtěli raději konkurovat inovacemi, dobrými nápady a kvalitou, než znalostmi komu dát úplatek

7 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik