Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Erdogan spojil napad pozaru Risskeho snemu s Noci dlouhych nozu (v ulicich Istambulu davf lyncuje vojaky, kteri se zucastnili "puce"). Evropa k teto zaachrane demokracie tleska.

3 0
možnosti
RM

Kam směřuje Turecko je zřejmé už nějaký ten rok. Je zajímavé, že i přesto představitelé svobodné Evropy líbají boty Erdoganovi a jeho přisluhovačům. Ale tak odtud něco teče, že ano? A armáda myslím utrácí za nové výdobytky doby u různých jiných států - takže vše je v pohodě. A až začne po zametení s pučisty Turek vybíjet Kurdy, tak se sejde rada OSN a bude o tom jednat tak dlouho, dokud nebude poslední Kurd v masovém hrobě....bohužel, bohužel, bohužel.....

10 0
možnosti
JB

Velmi přesný popis nejen rady OSN, ale i vedení EU! Prázdné tlachání -ale akce žádná.. EURv

5 0
možnosti
Foto

I19v86a48n 18M27a52r35e24k

18. 7. 2016 19:34

Už jen zbývá vyměnit červenobílé vlajky za černobílé Rv Rv Rv

3 1
možnosti
JT

Od Erdogana je to odporná křivácká akce. Připravil si to a teď jedná. A ti EUgeniové mu to zřejmě budou dál baštit.

9 1
možnosti
SN

:-)......Souhlas ! Jména soudců a důstojníků, byla dopředu vybrána, zřejmě nebyli stejné krevní skupiny, jako Erdogan. Jeden den začne akce, a druhý den se zatýká, opravdu mimořádně rychlé získání informací o podezřelých osobách. Čili.....zorganizováno, Erdogan se elegantně zbaví svých odpůrců, nejlépe navěky. Gilotiny se stavět nebudou, na to stačí jeden náboj ! R^R^R^

14 0
možnosti
PB

..... to v tem máme najednou nějakej chaos,- žejo, - před pár tejdnama věrnej spojenec, bojovník proti temu Asadovi, demokrat, vlastenec,- a jak von zatočil s tem ruským éroplánem, to byla paráda,- ..... a naráz porazil tu demokracii v Turecku (?), ešivá vono by nebylo vhodný vyhlásit nad Tureckem bezletovou zónu,- samozřejmě v duchu tradic a hodnot evropskýho humanismu, jak jinakV!

10 1
možnosti
VV

Naopak, cim dal tim vice politologu se domniva, ze ten puc byl Erdoganem perfektne zurganizovan.

17 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik