Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J49a20n 36R15á56ž

8. 8. 2016 16:22

Když na olympiádu dnešní divák pohlíží se stejným úhlem náhledu, jako to dělal římský divák gladiatorských klání zjistí, že jediný rozdíl tkví v tom, že dnešní profesionální sportovec nechce zabít soupeře doslovně....i když by to většinou rád udělal.

Doping: Kolik je asi účastníků her v Riu, kteří si během tréninku nepomohli nějakým dopingem? ,Jsem přesvědčen že max 5%. Takže u účastníků olympiády jde jen o to nedat se chytit, ne nedopovat.

Účast na olympiádě - příklad: Jen člověk, který golf nezná se může divit, že v Riu chybí většina hráčů světové špičky, protože si neuvědomuje, že pro tyto hráče je golf především velmi lukrativním zaměstnáním. Těsně po olympiádě v golfu vrcholí sezóna a jejím vrcholem je finále FedEx Cupu, kde se hraje o 10.000.000 USD pro vítěze a statisíce USDbpro všechny finalisty. Pak náslefuje vrcholně prestižní boj US týmu s Evropou o Rider Cup. Účast a boj o tyto trofeje jsou s hlediska finančního i prestižního efektu pro hráče daleko důležitější, než olympiáda. Takže já se divím, že ze širší špičky tam vůbec pár jednotlivců hraje.

P.S. I jako vášnivý golfista tvrdím, že tento sport na olympiádě nemá co dělat.

2 0
možnosti

ja si v letosnim roce vybral plavani se psem - a protoze tuhle dispiclínu jeste v Ryju nemaj, davam to v Cesku na rybniku a je mi moc dobre...

preju fajnovej srpen!!!! a diky za vase texty

3 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik