Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Pardon, tohle je ale spíše polo-sluníčková manipulace co nám předvádíte. Že burkiny nesouvisí z náboženstvím a nejsou jeho symbolem? To stojí na hodně slabých nožkách, jsou tolerantnější muslimské země, ale i tam v dnešní době začínají utahovat šrouby, rozuměla byste si asi s Erdoganem.

A srovnávat uniformu policistky a burkino-plavky by vám zbaštily asi sotva děti v mateřské školce.

A co kdybyste jukla do arabských zemí, před "Arabským jarem" bývaly tolerantnější a dnes se můžete jen v turistických ghetech obléci dle chuti, jinak musíte dodržet pravidla navštívené země.

Evropa je sekulární a nechodí zde kro běžné i náboženská policie a víra je věcí vnitřní každého člověka a neběl by s ní otravovat druhé.A co kdybyste byla tak laskavá a nechala Francouze narozené ve Francii, kteří si tu zemi vybudovali a léta vylepšovali, vybojovali a udržují si své svobody aby si na dveře vylepili domovní řád pro nově příchozí, těm je tak hned jasné jestli se jim tam bude líbit.

0 0
možnosti
AP

A84l31e90s 73P27ř11i52b46y33l

19. 8. 2016 10:12

Nejde vůbec o burkini, v zásadě jde o zachování tradic. V mnoha městech vadí muslimům kříže ve školách, vánoční stromky atp. podle polského kněze Czondika dokonce ve Vídni už nebudou vánoční trhy, ale Zimní trhy a strom nebude vánoční a bude zimní. V Bruselu muslimové podpálili Vánoční strom na náměstí. A zdejší blbky se pozastavují nad plavkami. Zkrátka Islám do Evropy nepatří.

0 2
možnosti
Foto

Pane Aleši, taky nemusíte šířit každej hoax, kterej si přečtete.Nebo chcete dostat cenu za nejlepšího náckovského propagandistu?

1 0
možnosti
Foto

No tak nevím....Opravdu jste si s popisem oblečení policistky dala práci...Fakt jste čekala, že bude policistka ve službě chodit po pláži v plavkách, nebo jsem nepochopila, proč vás to oblečení tak zaujalo? Krom toho - nechce se mi věřit, že vám není jasné, že nejde vůbec o plavky....Jde o umanutost, s kterou po vyhrocení situace díky islámským útokům, ty praktikující

muslimky ostentativně vystavují na odiv svou náboženskou příslušnost....S jasným poselstvím: jste nám vy a vaše názory u zadele...Prostě - na podobná gesta není vhodná doba. Vědí to ony, víme to my, jen někteří budou dělat, že problém je jinde....

0 0
možnosti
JS

souhlas, chápu to v bazénech, ale na pláži?

1 0
možnosti
AL

Já jednou viděl autorku na jakýsi společenský akci, měla světlý poloprůsvitný kalhoty a po nima byly vidět (a asi měly být vidět) kalhotky. Moc hezký to bylo.

0 0
možnosti
JD

Drahá autorko, jste si jistá svým sebevědomým prohlášením že "David Lisnard se jako starosta Cannes rozhodl vypořádat s všudy přítomným muslimským prvkem

Zdroj: http://mariekolarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=543894

"?

Nenapadlo vás že se třeba obává toho, že v současné době eskalovaných vášní (nejen) ve Francii by mohla takto otevřeně a veřejně dávaná najevo konkrétní náboženská příslušnost přispívat k vyvolání konfliktů na veřejnosti. Koneckonců, Francie je ve výjimečném stavu...

A tuto situaci vyeskalovali náboženští fanatici, ne starosta Cannes

1 0
možnosti
VS

Vážená autorko, mne ta limitace nevadí. Také respektuji jejich pravidla a veřejně tam nelíbám manželku, nechodím do půli těla. Nebo si myslíte, že je srovnatelný trest pár euro proti bičování, vězení apod.

2 0
možnosti

To jsou jen posbírané argumenty, které se od doby zákazu burkin omílají v diskusích. Důvodem je jistě jedině to, že i ve Francii mají přísloví, že v domě obšencově se nemluví o provaze, takže vůbec není třeba narušovat dovolenkování u moře těmito hábity, a tak neustále připomínat nedávné tragédie

3 0
možnosti
Foto

Celý problém je, že se nikdo neodváží říct, že celý Islám je podobně zhoubná ideologie jako Nacismus nebo Komunismus, takže se k němu pořád chováme, jako k "náboženství jako každému jinému", a tudíž se pak objevují takové trapné záchvěvy pseudo odporu. Prostě když nosí burkiny, je to stejné, jako kdyby měly plavky se vzorem nacistického hákového kříže, či podobného symbolu Komunismu.

4 0
možnosti
Foto

A vám by nějak vadily plavky s hákovým křížem nebo se srpem a kladivem? Vy nemáte rád svobodu projevu?

A jak se stavíte k tomu, že máme komunistickou stranu v parlamentě a agenta STB ve vládě?

1 0
možnosti
RM

Autorko, chápu co chcete říci. Ale srovnávat plavky a policejní stejnokroj mi přijde trochu liché. Já osobně chápu obavy a tedy i ten zákaz - je to ale jen o výkladu té které myšlenky a třeba o tom co tamní lidé opravdu chtějí/nechtějí.

A mimo jiné - fakt Vás nahota pohoršuje?

4 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik