Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Někdy je nutné při volbě zvolit menší zlo. My jsme si v posleních prezidentských volbách to menší zlo vybrali, Doufám že to udělají i v USA, To menší zlo je Donald, Múžete s tím nesouhlasit, můžete proti tomu protestovat ale to je tak jediné, co proti tomu můžete dělat.

0 0
možnosti

Jak říká můj vnouček Matyášek, Ty jsi jen taková malá holka, která si myslí, že rozumí všemu. Samozřejmě vítězství Hilary, bude silná porážka pro svobodu a demokracii, Pokud se tak stane, čekejme to nejhorší.

3 0
možnosti

Nejste náhodou zaujatá a neobjektivní. Myslíte, že Hillary , která tvrdí že islám do USA patří , neni větší šašek než Trump? Nebezpečnější určitě.

3 0
možnosti

M88i35l42a33n 74K93e93s29l

17. 10. 2016 17:32

Vyhnul se vojenské službě - nehrnul se do vraždění ve Vietnamu,to bych považoval za rozumné,aspoň se vyhnul psychickým problémům po ukončení války,která je ostudou Ameriky.Vyhnout se vojně a mít modrou knížku bylo snem mnoha Čechů v každé době,Donalda chápeme.Do Vietnamu se nehrnuli ani další dva prezidenti USA.Jeden se zašil v Kanadě,druhý sloužil díky protekci doma.Obama zřejmě Vietnam nestihl.Američtí prezidenti a ženské.Trump - kočkař,když se to těm kočkám nelíbilo,proč neprotestovaly hned.Asi doufali nebo se snad i snažily,aby byly mezi kočkami,které si vzal.O fajčaroví Bilovi radši nemluvit.A mladý Bush, ten nejel v mládí po kočkách,ale po chlastu.Teprve pohrůžkou rozvodem jej manželka umravnila.Boháč Donald - mladý Bush byl snad sociálkou . No a teď si vyberte.

3 0
možnosti
Foto

Pokud je vyhraje...nestane se nic výjimečného ani nic zvláštního :)

1 0
možnosti

což by bylo ideální.

0 0
možnosti
Foto

Neměl jsem sil ty spekulace přečíst.

Nicméně, dotaz autorce: V čem se Vám Donald Trump jeví jako neřízená střena?

2 0
možnosti

Milionář by se nastěhoval do státního bytu, uvolněného vyhozeným černochem.

3 0
možnosti

Za prve, Donald Trump NIKDY volby vyhrat nemuze. Protoze, kdyby byl pouhy naznak toho, ze vede, tak ve vsech americkych mestech vypuknou riots barevne populace. (s tim uz maji zkusenosti). Prez, Obama vyhlasi vyjimecny stav, povola armadu a volby zrusi. Stane se tak prezidentem na dozivoti a bude vymalovano. V Rakousku stacilo na odlozeni voleb treba spatne lepidlo na korespondencni obalky.

4 2
možnosti

Návraty do starších diskusí někdy stojí za to :)

0 0
možnosti

T85o97m51á90š 67P71í84c15l

17. 10. 2016 13:37

Až dosud jsem si myslel, že vyhnout se válce ve Vietnamu by mohla být u neomarxistické úderky spíše přednost, ne?

6 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik