Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Politická korektnost pouze sklízí plody své práce a ochutnává vlastní medicínu. Obyčejný zákon akce a reakce.Další složitosti netřeba hledat.

0 0
možnosti

J67a19r68a 11R89a52n81k

5. 4. 2017 20:43

Dost dlouho nas KellyAnn Conway bavila, ted uz se moc neukazuje a i pod Speicerem se borti pomalu podium, navic ziskal diky SNL = Saturday night live - najdete na youtube novy nick - Melissa. A vetsine tech, kteri nesleduji originalni zpravy unika, jak moc se v BD meni a kolik hlav bude padat.....

https://www.theguardian.com/us-news/2017/mar/03/kellyanne-conway-alternative-facts-mistake-oscars

KarmaR^

0 0
možnosti

.... samozřejmě že byt politicky korektní je HORŠÍ než znásilnit vlastní babičku,- ke znásilnění by fakticky došlo, ohavný skutek se stal, ale široká veřejnost by se vo znásilňování babiček vůůůbec nedozvěděla, nereagovala by na problém, nepředcházela by temto skutkům, babičky by se nedokázaly bránit,- A PROČ ?!,- ..... protože byt politicky korektní znamená o tem nemluvit, nekomentovat, mlčet, zlehčovat a bagatelizovat skutečný problém,- bysme to dopracovali, žejoV?!

2 0
možnosti

Poslední dobou spíš zastávám názor, že nikomu nejde o to, aby svět byl hezčí, lidé se měli rádi, tolerovali, ale aby měli třídního nepřítele. Čím víc se jedna strana ohání politickou korektností jako mečem, tím víc potřebuje protistrana svou zbraň. Zvíře zahnané do kouta zaútočí vším, co má.

Začali to ale ti "dobří", protože místo "mějme se rádi a akceptujme svého bližního" hlásali přes masmédia "vy jste rasisti a zaprdlí xenofobové a vaší politici jsou populističtí extrémisté."

6 0
možnosti

M78i49l80a76n 21V68i34k

5. 4. 2017 14:00

A prásk do Trumpa! Ale naprosto demokraticky...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS