Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jejich obavy jsou oprávněné. Setkáváme se s přejímáním informací a názorů, které používají na ovlivňování mínění a vědí, že je to účinné. Proto mají obavy o působení toho samého na druhou stranu. Roztomilé je, že "bojují" s recesí.

0 0
možnosti

J84a96r34a 36R70a59n53k

22. 4. 2017 1:51

Karma, MarieR^ Jako vzdy, logicky napsaneR^

0 0
možnosti
Foto

RF žádala zablokovat falešné stránky představující stránky Velvyslanectví RF, které byly natolik profesionálně udělané, tedy ne recesistické, že uváděly veřejnost v omyl. Místo toho FB zablokoval originální stránky ambasády na Slovensku a ty falešné nechal běžet. To snad vypovídá samo o sobě. Obdobně Maria Zacharovová, mluvčí MZV RF požadoval verifikační kód ke svým FB stránkám, aby zamezila falešným profilům. Odpověď byla, že existují technické problémy, že je velice složité poskytovat podobné kódy prostřednictvím kanceláře ve Státech." Takže jen někomu něco a podle nás.I takhle se vyváží demokracie.

0 1
možnosti

Rozumím vašemu rozhořčení, na druhou stránku FB je soukromá instituce a prezentovat její působení ve společnosti jako ovlivňování "vyvážením demokracie" je zavádějící. Nemohu hodnotit přístup FB k tomuto problému, nevím o tom nic, co je toho příčinou (úmysl, technické potíže..), ale prezentace velvyslanectví RF na FB je čistě jejich rozhodnutí a můžou ho kdykoliv ukončit nebo využít. Vše v rámci pravidel FB nikoliv "demokracie"

0 0
možnosti

Paní blogerko, jestli chápu správně Vaše psaní, tak jste mě docela zklamala. Cvičit lidi v rozlišování pravdy šířením lži není správné. Domnívám se, že té "legrace" s oslíma ušima už je dost, chybí jakýsi minimální řád k hezkému lidskému životu.

1 1
možnosti
Foto

Jo, povedená taškařice, nabaštili se vlastního jedu. ;-D

KARMA.

1 0
možnosti
Foto

Jo, povedená taškařice, nabaštili se vlastního jedu. ;-D

KARMA.

2 0
možnosti
Foto

Kam Vám mohu poslat šampus na oslavu vítězství nad hmotou?

1 2
možnosti
Foto

To je dobré, jak tu agent řádí jak černá ruka. Je vidět, že opět bylo tnuto do živého ;-D.

9 1
možnosti
Foto

Já už mám trochu nalítáno, jsem zrovna před druhou generálkou a proto pomaleji chápu.

Takže, kdyby třeba nějaký Rus nebo východoukrajinec či Čech si založil falešný účet Evropské hodnoty a dělal si tam z těch skutečných "hodnot" legraci, tak by to bylo v pořádku?

1 4
možnosti

I65v31o 22B36o83u42š91e

20. 4. 2017 15:17

Bylo. Legrace neni nikdy dost.

4 0
možnosti

To je v pořádku, že blokují skutečné trolly namísto těch falešných...:-)

5 0
možnosti
Foto

Mohla byste to prosím nám, neznalým této problematiky, nějak vysvětlit?

2 3
možnosti
Foto

Jste na omylu, heslem Facebooku vždy bylo, je a bude, aby konkrétní subjekty zde zastupované reprezentovaly opravdu tyto subjekty. Jinak všechny bez pardonu mažou. Zuckerberg rovněž, po řadě sebevražd daných napadáním uživatelů Facebooku například z důvodu rasismu, anebo psychického vydírání, zatrhl jakékoli rasistické a další uskupení a tyto jsou z Facebooku nemilosrdně mazány. Z tohoto důvodu Zuckerberg například odmítl ale i ukrajinským serverům v období války v jejich pohraničí, propagovat jejich stanovisko. A sdělil to jasně v diskusi se svými fanoušky. Člověk musí být registrován pod tím samým jménem a popřípadě emailem, či telefonickou adresou, kým je. Jinak je z Facebooku smazán. Výjimku je tzv. veřejná osobnost, profil určité veřejné osoby anebo dnes už neexistující například hudební anebo literární skupiny. Pokud ale osoba zjistí, že se o ní ve veřejném profilu píší nepravdy, má okamžitě právo podat na Facebook stížnost a správce profil zablokuje. Facebook například kdysi respektoval stížnost zemí, kde není povoleno chodit bez pokrývky hlavy, stahoval i vzdechy dívek, že nechtějí nosit pokrývky hlavy, protože je jim horko. Není tam povolena nahota, tato se vyšetřuje i na to byly kdysi filtry. Do Číny se Facebooku vůbec nepodařilo proniknout, protože tomu Čína účelově brání a erxistují tam obodbné sociální sítě pro jejich čínské občany.

3 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik