Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorka není schopna uvažovat bez vytrhåvání z kontextu. Ohavný to způsob demagogie...

3 0
možnosti
Foto

Ono to s tou svobodou zase není tak žhavé. Minimálně co se obecných zvyklostí týká. To bych potom i já měl svobodu chodit celé dny v umaštěných montérkách a smrdět na dálku? .......... btw., a nemají s dekoltem zpravidla největší problém ženy, u nichž se nekoná patřičná výplň toho dekoltu? ;-D

3 0
možnosti

Burka je dress code. Nikoli svoboda oblékání.

3 0
možnosti

Buď jsem ten blog nepochopila já,nebo ostatní diskutující. Mám dojem, že autorka psala právě o tom, že nikdo v obou kulturách neuvažuje o tom, že by dal ženě svobodu rozhodnout se, jak se chce obléci. A o svobodě islámské ženy u nás chodit zahalená.

1 0
možnosti

Cvancaroca nema svobodu obleci co chce? Nebo vy? 8-o8-o8-o8-o8-o

0 0
možnosti

Svoboda oblékaní pro ženy muslimského vyznání, to je skutečně vtip týdne. Když pominu jasný náboženský příkaz koránu, který tady byl stokrát rozebírán, nelíbí se mi to mj. i z hlediska hygieny. Je to nikdy nekončící obecná diskuse muslimové ano či ne. Ten kdo občas zavítá do Teplic a jeho lázeňských prostor mě pochopí...arogance muslimů, binec a nenávist k pejskařům. Děkuji NE.

9 1
možnosti

"Respektovat právo ženy oblékat se, jak sama uzná za vhodné.."

No muslöimka to ma narizeno. Casto je i primo sadisticky kontrolovana, ne-li ohrozenana zivote. Ten satek ji na tu hlavu rovnou pribijou hrebikem.

Za b. Opet pouzivate nehorazneho srovnani s obnazenou a ponekud sexy zenou. Tedy ne-cudnost a cudnost. Spravnost a nespravnost.

Stejne jako islamiste vsude na svete. Ale nejste sama, takovych spispevku je prave ted na diskuzich vice.

5 2
možnosti

T23o84m45á13š 55P76í64c91l

11. 7. 2017 15:00

SVOBODA OBLÉKÁNÍ je, že vy si můžete vybrat mezi dekoltem a něčím cudnějším. NESVOBODA OBLÉKÁNÍ je, že muslimka si vybrat nemůže.

9 1
možnosti

Já bych tam viděl ještě jeden rozměr. Svoboda oblékání samozřejmě ano, ale každá příležitost mívá nějaký "obvyklý" rozsah toho, co si na ni lidé oblékají, co je normální. Proto je "normální" chodit do obchodu v džínách nebo sukni (ne v třeba v županu), do bazénu v plavkách (ne v kožichu), na fotbal si zase vezmu triko a kraťasy (ne smoking) atd. Pokud tento zažitý úzus hodlám nějakým způsobem rozbíjet, mívá to nějaký důvod - záměrnou recesi, nebo neznalost, nedbalost, hloupost, případně extravaganci - anebo exhibici - prostě chci na sebe nějakým způsobem upozornit. Muslimky by si samozřejmě mohly vzít běžné plavky jako všichni ostatní, ale pokud trvají na svém obyčeji, o kterém jim musí být jasné, že budou mezi místními působit jako pěst na oko, tak to v nás místních vyvolává spíše dojem o jejich pocitu nadřazenosti nad námi a našimi obyčeji, určitý projev arogance atd. Což by u slušného hosta být nemělo, proto to, myslím si, lidi točí...

11 1
možnosti

J62a78n 43R58á63ž

11. 7. 2017 13:52

Zahalená muslimská žena je výrazem svobody v odívání....no tohle je projev naprosté deformace smyslu svobody a naprostého nepochopení důvodu, proč jsou muslimské ženy na veřejnosti nuceny chodit zahalené.

A tahat do této problematiky dekolty nebo jiné prvky, kterými se normální ženy snaží připoutat pozornost mužů, se dá považovat za projev nesebevědomé ženy, která těm ženám, které se nebojí o přízeň mužů usilovat, třeba dekoltem nebo minisukněmi a pod., závidí.

15 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik