Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

McCain se mi líbil v primárkách proti Bushovi v roce 2000. Tenkrát to byl opravdový "maverick". Dneska už je to jen slabý odvar, který na lavičce v parku krmí jestřáby.

Na nějaké planetě obývané duhovými jednorožci by se možná taková úvaha dala přijmout, ale ve světě reálné politiky (kór proti Hillary) mi přijde taková trochu barvotisková...

0 0
možnosti
Foto

politika je tvrdý neférový boj kde nevyhravá ten nejlepší ale ten nejvíce bezohledný

2 0
možnosti
PN

McCain je cynicky valecny stvac.

3 0
možnosti
PH

Ale Trump přece narozdíl od 99% politiků odpovědný je, narozdíl od nich totiž nekecá a činí opatření.

7 1
možnosti
PS

P83e11t45r 73S73o48k60o64l

1. 8. 2017 0:35

Na každého prezidenta USA za posledních 50let může pasovat tento příměr, každý měl máslo na hlavě. Den kdy měl "bílý muž" vyhrát, totiž nikdy nenastal. McCain prohrál se silným soupeřem (G.W.Bush) a podruhé se soupeřem, který se stal prezidentem jen díky tomu, že byl symbolem politické korektnosti a lidské hlouposti.

Trump není diametrálně horší prezident než byl Obama, není dobrý řečník a jeho morálka je mimo určité mantinely, ale tím svým okázalým buranstvím bojuje proti politické korektnosti - po svém. Jak chcete bojovat s někým, koho milují politicky korektní média a davy úplně dutých lidí, protože v kampani do televize prohlásí .... dejme tomu...

Budu bojovat za práva homosexuálních černých koťat...

Všichni milují koťata, kdo nemiluje homosexuály je homofob a kdo před černou preferuje bílou, je rasista.

Pak přijde obyčejný kandidát a řekne něco tak fádního...Práci pro naše lidi a firmy, Víc spravedlnosti pro oběti zločinů, každému po zásluze, kdo nechce pracovat ať má hlad...

Koho zajímá práce? My se chceme bavit. Firmy? Ty jsou bohaté beztak dost! Oběti zločinů? Ale co práva zločinců? Každému po zásluze? To jako budeme někoho diskriminovat?!...Takový kandidát nemůže vyhrát.

Musí přijít Buran #1 s velkým úsměvem Bohúša, co pošle všechny politicky korektní voliče tam kam slunce nesvítí ukazujíc jim hrdě "jedničku". Ten co před proslovem přefikne za plentou hostesku a pak si říhne v přímém přenosu. Ten co slíbí, že si bude dělat co chce a kdy chce, pokud mu to jeho voliči dovolí. Je to hra Kámen nůžky papír. Politicky korektní bere Slušňáka, Buran válcuje Politicky korektního, Slušňák přebije Burana.

Jsou jen dvě varianty jak se to může někdy změnit:

3 3
možnosti
PS

P46e56t64r 37S94o24k85o49l

1. 8. 2017 0:35

1) Buran rozpoutá třetí světovou válku a tak se stane jediným prezidentem USA, který byl horší než Nixon.

2) Nebo přestaneme vyznávat tyhle stupidní hodnoty dekadence a úpadku a vrátíme se k hodnotám, kde čestnost, slušnost, nekompromisnost a síla nejsou pejorativní výrazy, které používá odporný machistický rasistický bílý heterosexuální muž.

0 5
možnosti
OU
JZ

Černobílým viděním světa jsem taky kdysi trpěl... až jsem se úplně otřepal, když jsem si na to díky tomuto článku vzpomněl.

7 0
možnosti

M28a30r14e71k 59Š92n66o84b73r

31. 7. 2017 22:24

Nekandidoval McCain proti Obamovi? Proti tomu Obamovi, který zavlekl USA do války v Sýrii, kde dneska už pomalu nikdo neví, na čí straně hraje? Proti tomu Obamovi, který tak těžce kousal, že vyhrál Trump. Ten Trump, který sliboval lidem PRÁCI ... ne dotace, ale práci.

10 0
možnosti
DK

"Bílý muž se cítí frustrován a čeká na zachránce, který za něj vyřeší jeho problémy." - absolutni blbost...bily muz nepotrebuje, aby za nej nekdo resil problemy. Bily muz chce, aby nemusel resit problemy za druhe...a to je podstatny rozdil.

11 0
možnosti
JK

J93o42s98e31f 34K16l16a84t

31. 7. 2017 21:24

Jsem asi jeden z mála ,kdo si myslí ,že Trump nakonec není tak úplně špatný a za to že se narodil do bohaté rodiny asi nemůže

6 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik