Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J62a67r57a 73R90a66n90k

16. 8. 2017 3:15

Dik za clanek a karmaR^

0 0
možnosti
SC

Tvrdíte tu, že prezident jednal protistavně, to není tak nevinné tvrzení, jak se ve společnosti choré na absenci autority může zdát. Chtělo by to nějak podložit, na cěco se odkázat. Každá vláda musí mít po ruce nejen hůle, ale i meč, jinak to není vláda. Každý systém je autoritativní anebo to není systém. Jenže pochopit to, k tomu je třeba se oprostit od diktátu veřejného mínění a hledět více na realitu než na lidské výmysly.

0 1
možnosti
PV

P26a16v47e95l 77V41é90b33r

14. 8. 2017 13:11

"Sní o tom, že budou též držet v ruce podobnou hůl a přetáhnou s ní všechny ty levičáky, sluníčka, vítače a kdoví koho všeho dalšího."

Obávám se, že nerozeznáváte pravou a levou stranu, světlo a tmu a kdoví co dalšího.

To levičáci si libují v násilných metodách, sluníčkáři ve skáze svého národa a vítači navíc milují ty likvidátory...

5 1
možnosti
Foto

Hlavně, myslím, že autorce chybí elementární smysl pro humor, nadsázku. Je pro ni absolutně nepřijatelné přijmout, že i v politice lze občas "vzít věci na lehkou váhu", zejména, když jako právě v tomto případě, o nic nejde. Ona by pravděpodobně všechny zúčastněné, kteří se povedenému vtipu zasmáli, a i ty. kteří se sice nezasmáli, ale okamžitě hlasitě se od vtípku nedistancovali, ze starovcovských a hejtmanských funkcí odvolala a jejich dětem zakázala studovat, třeba jen na SŠ.

Mají-li však starostové a hejtmani "tlumočit vůli lidu", pak za tu frašku s demisí nedemisí, s odvoláním neodvoláním atd. by si pan premiér asi pětadvacet zasloužil

1 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik