Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No taky mě to nepokryté přihlášení se k minulosti strany pobavilo. Už jsem se těšil, že vás poprvé v životě pochválím. Bohužel se ukázalo, že jste tuto "příhodu" pouze použila jako oslí můstek pro vaši standardní propagandistickou demagogii.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý blog. Strach je nejlepší předvolební artikl a náhle se vynořivší spasitelé všeho druhu pískají svou krysařskou melodii velmi vábně.

1 0
možnosti
Foto

No jo, ale právě vaše příspěvky ten strach neustále rozdmychávají.

0 1
možnosti
Foto

O25t89t82o 69Č42e98r51n68ý

30. 10. 2017 12:45

Horáková se doznala k tomu, že chtěla jiný společenský systém, tedy to, co existovalo pár let předtím. To je zcela legitimní doznání, které za normální okolností nemůže být trestné. Dnes o to soupeří různé politické strany, které chtějí radikální změny systému, které by i mohly vést k prudkým společenským změnám, kdyby bylo jen po jejich a nikdo je logicky za to nezavírá, natož dává provaz. V tom je ta neakceptovatelnost a z úst Semelové jen účelové podpásové použití. Nezapřela v sobě náturu 50. let.

7 0
možnosti
Foto

jenže ve chvíli jejího doznání to bohužel trestné bylo

1 4
možnosti

Postupný úpadek vyčichlých idejí - je pro mne důkaz ! Evoluce je silnější Revoluce. Odkaz matky, Marie Horákové, pak i stavím hrdinnějším, než-li bří Mašínů ! Komunisté se mohou opřít i o rudou Skálu - opravdu jsou v pasti. Zesílení rétoriky směrem do minulosti , veřejnost pouze popudí - osvěží přestárlou členskou základnu. Musí však fungovat jeden předpoklad - Hospodářství v kondici, které udrží solidnost sociálního státu - Toto je novodobý nepřítel rudochů ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Vymytý mozek není dostatečnou kvalifikací k tomu napsat přínosný blog plný nosných myšlenek. Je třeba zapojit kritické zkoumání reality a nedláždit si cestu plochými floskulemi propagandy. Nálepka není argument, to je nutno mít na paměti.

2 6
možnosti

No a už je to tady - z fotky i sympatický, nicméně mladý - rudý kus macka ! Miroslave, můj děd v 31 letech svého věku založil živnost. Ta se udržela do r. 1950. Proč byla zničena to nikdo neví - aby se dělnické třídě žilo lépe ! Jste mlád - kterou cestou půjdete ? ... :-)

6 1
možnosti
Foto

Už si na Vás chystají vercajk. Viz dva níže. Jinak R^

1 1
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale já mám o Miladě Horákové zcela opačné mínění. Ona proti komunistické totalité skutečně bojovala a její doznání bylo doznáním bojovníka.

4 3
možnosti
Foto

Vy jste jistě též proti něčemu bojoval, ale, žel, zůstal živ. ;-(

3 2
možnosti

Píšete o tom, že SPD slibovala nadějné zítřky.

Absolutně nesouhlasím. SPD neslibovala nic nadějného, její vábení bylo založené na varování před něčím beznadějným. Její kampaň tedy nebyla pozitivní (pro něco), nýbrž negativní (proti něčemu).

To se někomu může zdát dobré, jinému špatné. Podle mého názoru nelze říci, že jedno je automaticky lepší než to druhé, protože záleží na konkrétní věci: ke studiu lze motivovat pozitivně ("bylo by dobré, kdybys tím doktorem byl"), ale i negativně ("jestli tím doktorem nebudeš, stane se pro tebe život jedním velkým peklem"). V tomto případě je ta pozitivní kampaň bezesporu lepší. Ale před hrozícím nebezpečím lze varovat jen negativně (v jiné diskusi jsem to už napsal: nelze pozitivně dělat osvětu na to, aby lidé zodpovědně přistupovali k ochraně proti AIDS, tady lze pouze negativně varovat před tím, co se může stát, když tu ochranu člověk zanedbá).

SPD se zaměřila na varování před uprchlickou vlnou. Podle osobního názoru to člověk může schvalovat, nebo naopak neschvalovat, ale rozhodně to nebylo založené na nějakém slibování nadějných zítřků.

2 0
možnosti
Foto

A to by nebyly nadějné zítřky, kdybychom se ubránili strašlivé vlně imigrantů?;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik