Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě jen fascinuje, že ten skandál je u nás reflektován čistě v rovině muž - žena. Jsme asi Ale existuje i v řadě dalších rodin, muž- muž, žena- muž, starší člověk- menší dítě, katolická církev- pedofilové. Z celé kauzy, již rozbouřil producent mě zaujal případ K. Speceyho, jenž ztratil kvůli dvoření se mladším chlapcům skoro všechny kontrakty a už si nikde neškrtne. A přitom něco podobného u nás provozoval a filozofoval o tom Jiří Kuběna a ten, ačkoli se o tom vědělo, byl vysoce ceněn.

0 0
možnosti
PK

P26a67v22e80l 48K17i31l65i68k

7. 11. 2017 12:59

Starý hnusný svět, kdy muž plácnul ženskou přes zadek nebo na ní zapískal zaniká. Jaká úleva.

Přišel nový lepší svět. Přišel svět ve, kterém jsou stovky mladých dívek týdny až měsíce znásilňovány, drženy jako sexuální otrokyně a je s nima nakládáno hůře než se zvířaty a policie to roky tají, aby nebyla obviněna z rasizmu a islamofobie. Několikrát dokonce policie zatkla otce či známé, kteří chtěli unesené dívce pomoci, a obvinila je z rasizmu. Stalo se Anglii. Přišel krásný nový svět, kde jsou mladé dívky znásilňovány jako na běžícím pásu a opět jim nikdo opět nepomůže. A to dokonce i na základních školách. Korunu tomu nasadí ředitel školy, který prohlásí, že obětí je také agresor, který tu dívku znásilnil. To je běžné hlavně ve Švédsku, ale nejenom tam. Přišel krásný nový svět, ve kterém jsou matkám odebírany děti ze zcela malicherných důvodů. Důvodem k odebrání dítěte může být například to, že matka koupí dítěti čokoládu. Nebo například to, že matka dítěti čokoládu nekoupí. Oběma těžkými prohřešky lze vysvětlit odebrání dítěte. Na druhé straně ženská obřízka je obohacující multikulturní zvyk, který musíme tolerovat a v žádném případě není důvodem k odebrání či ochraně postižené dívky. Tímto krásným přístupem se proslavilo zejména Norsko. Ale děje se to i jinde ve "vyspělé" Evropě.

Otázka pro dámy. Co byste si vybraly, kdybyste byly postaveny před volbu. Vybrali byste si hnusnné sexistické obtěžování, kdy na Vás na ulici někdo zapíská či dokonce Vás plácne přes zadek. Nebo by pro Vás bylo lepší být měsíce držena v zajetí coby sexuální otrokyně, mít vytetovaný cejch rozžhaveným železem, minimálně 15 "zákazníků" denně bez možnosti použití kondomu coby ochrany před nemocemi. V případě neposlušnosti tvrdé mučení. Po opotřebování odvoz na skládku a zasypat nějakým starým bordelem. Jistě byste přivítaly, kdyby vašeho otce, muže, či bratra zatkla policie jenom proto, že upozorní na to, kde Vás drží v zajetí.

Ano hnusnej starej svět zaniká. Důvod otevřít šampaňský.

6 1
možnosti
Foto

Hnusná vize. Ale kdo ví....

1 0
možnosti
Foto

Připadá mi úděsné, když pochvala muže ženě, že jí to dnes sluší, směřuje do sexuálního harašení až útoku a napadení.

Toto v kontextu s genderovým nerozlišováním pohlaví osob nabízí dvě varianty:

- zánik lidstva

- ovládnutí Earth progresivně se množícími muslimy a obdobnými skupinami.

No, ani jedna perspektiva mne neuchvacuje.

6 0
možnosti
VK

A co teprve řezané květiny, podržení dveří a pomoc do kabátu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik