Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti
OK

O57t72a 65K14i43n19c

15. 11. 2017 21:28

R^ Zasloužená karma, díky za blog.

1 0
možnosti
JZ

Kdo zna vas blog uz trochu delsi dobu, tak na prvni pohled (precteni) vidi, ze jste tuto smutnou udalost opet "nenapadne" pouzila pouze jako zaminku pro zopakovani sveho dlouhodobe propagovaneho nazoru, ze vetsina Cechu jsou zli zaprdeni xenofobove. Zacina mi z vas byt uz vylozene zle.

0 4
možnosti
ER

E62v75a 54R16o16s83o70v10á

16. 11. 2017 8:50

tak to nectete. A hlavne nekomentujte, dela se mi z vaseho komentare zle

1 0
možnosti
Foto

I74v22a59n 18M65a70r87e18k

15. 11. 2017 14:35

Budiž mu země lehká . R^[>-]

3 0
možnosti
MK

Nemohu s vámi souhlasit. Naše angažovanost v Afganistánu je zhola zbytečná, situace se tam nezlepšila a jakmile odejde poslední americký voják, vše se vrátí "k normálu". Misi v Mali už nechápu vůbec. Proč se pořád do něčeho v cizích zemích montujeme a necháváme tam umírat naše vojáky? Ti lidé se musí naučit zodpovědnosti za sebe a za svoji zemi a ne stále čekat, že je někdo zachrání - ať už vojensky nebo hospodářsky. Byla jste se někdy podívat do okrajových částí Prahy, kolik je tam bezdomovců? Tito lidé potřebují pomoc. Tam ale není adrenalin ani metály.

11 5
možnosti
Foto

Naprostý souhlas.

Ať naši vojáci v době míru pomáhají doma a ne v pochybných válkách, které nemají žádný smysl a naopak tyto války ještě zbytečně prodlužují.

2 5
možnosti

Včera jsem slyšela, jak vysoko tohoto "spolubojovníka" hodnotili ti, kteří s ním sloužili. Je mi to moc líto. I když bohužel toto riziko k tomuto povolání patří, ač každý doufá, že se to nestane.

Čest jeho památce!

6 0
možnosti
AR

Pěkně napsáno a čest našemu padlému vojákovi R^R^

6 0
možnosti
Foto

Přiznám se otevřeně, že jsem článek (opakovaně) nečetl. Ale zaujala mě ta zmínka o "vulgaritách". Docela bych se vsadil, že to byly poznámky o žoldnéřích. Ale u těch je smrt součástí pracovní náplně.

0 0
možnosti
Foto

Cituji z Vašeho článku:

"Tito vojáci pochopili, že vlast neochráníme tím, že se tady zakopeme a budeme nenávidět muslimy. Vojáci na misích zajišťují bezpečnost místních a nečekají je za to vždy jen nadšené ovace."

Bohužel právě v Afghánistánu nemá činnost našich vojáků sebemenší smysl a jejich oběti jsou naprosto zbytečné. Za 16 let války Taliban ovládá většinu afghánského území a naši vojáci pouze pomáhají udržet u moci prozápadní režim. Obětí stále přibývá a bude přibývat, dokud tam budou vojáci ze zemí NATO. A žádnou logiku nemělo ani vojenské napadení Afghánistánu v roce 2001, protože nejvíce teroristů, kteří v USA napadli dvojčata a budovu Pentagonu bylo ze Saúdské Arábie a ne z Afghánistánu. Mulla Umar, který udělil teroristům azyl jednal podle jednoho ze tří základních afghánských zákonů. Tento zákon azylu platí dávno před vznikem Talibanu.

4 6
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik