Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to tak.

Společnost však - a rovněž díky našemu milému panu presidentovi - vnímá novináře jako cosi odpudivého, onen hnůj a póvl. Společnosti nevadí přiblblé "bonmoty" o nutnosti likvidace novinářů - jak překvapivě - z úst našeho milého pana presidenta. Jak je vidět z níže uvedené diskuse zatím tří pánů, tak ani jeden z nich to nepovažuje za zásadní.

Došlo ke zhrubnutí mravů, nevadí mluva našeho milého pana presidenta a tak ve skrytu duše nevadí ani ta likvidace /teď nemyslím ony tři pány, ale tak trochu obecně/. Kdyby do něčeho neryl, tak tu mohl třeba být.

Málokdo si uvědomuje, o co se nyní hraje.

4 0
možnosti
Foto

O nic. Nebo také o všechno standardní a ne takto jedním směrem vyšinuté.

0 0
možnosti
PN

Jejda to je zase blábol. Zeman něco žvejkne a pravda a láska sebou sekne;-D

0 2
možnosti
Foto

Zeman se vyjádřil přes Ovčáčka. Kdyby svolal tiskovou konferenci a řekl pár frází o tom, jak je šokovaný, zase by se na něj sesypali (stále ti samí), že je pokrytec.

2 1
možnosti
Foto

A jaký by měl být, ale není, závěr Vašeho povídání?

Nikoli nejapný vtípek prezidenta Zemana, ale skutečná sicilská mafie vraždí. To by se Vám, ale, do celkového obrazu příliš nehodilo, že?

1 1
možnosti
FT

Pane Hermánek, co Vás inspiruje k tak "moudrým" závěrům? Stupidní výplody oligofrenního soudruha Zemana nikoho nezabíjí ale určitě připravují půdu k úpadu morálních zásad a ke zmíněnému zhrubnutí společnosti. Sicilská mafie a là "Don Corleone" je dávná minulost. Mafiozní struktury však existují všude, tedy i v české kotlině a i na Slovensku. Profesionální vrah je velmi drahá záležitost a proto musí být náklady na vražednou akci v rozumné korelaci k rezultátu. Domníváte se opravdu, že by se t.zv."sicilská mafie" angažovala v kanáliích, v kterých se topí zkorumpovaná slovenská vláda? Detaily té vraždy neznáme a zřejmě je nikdy nebudeme vědět. Na vraždě investigativného žurnalisty nenese vinu nějaká "sicilská mafie", jak se nám snaží namluvit slovenské vládní kruhy, ale smečka slovenských zkorumpovaných padouchů s kriminální energií. Ten 1 ̇000 ̇000 Euro nabýzený Ficem za dopadení vraha je ubohá fražka a sprostý teáter, vzhledem k tomu bestiálnímu atentátu s politickým pozadím. Tak to vidím já.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik