Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Za ten vzteklý červený kousek se nepovažuji, ale jen ty lidi, kteří ochotně řvou proti Číně a ostatní světové vrahy považují za spojence.

1 2
možnosti
MS

Právě vy nejspíš patříte k tomu vzteklému rudému kousku, který za vším západním vidí "vrahy z volstrýtu". :-P

1 0
možnosti
MC

Dnešní doba mně připomíná rok 1948. A proč? Taky se drali v té době k moci nadlidi kteří včechno znali, uměli a byli nejchytřejší. Chceme se aspoň trochu přiblížit Německu a děláme pravý opak. Nevím že by Nemci pomlouvali svého presidenta když jede do Číny nebo Merklovou, to umí perfektně jen Češi. Proč bysme nemohli obchodovat se stejnými státy co obchodují Němci. Potom se divíme jak s námi jednají. Jsme a budeme vždy jen montovna pro západ. My si nic jiného ani nezasloužíme. Neznám stát který by tak vulgárně a sprostě urážel svého presidenta. Jednou byl demekraticky zvolen tak to respektuji. Sice skřípu někdy zubama ale hulvát ze mně nikdy nebude. Musím to vydržet a příští volby budu pečlivěji vybírat. Když se zeptáte člověka, který nadává na vládu a zeptáte se ho byl jsi u voleb? Nejspíš vám řekne a co bych tam dělal ale držkovat to mu jde perfektně. Máme se relativně dobře a pořád budeme jen frflat a frflat a jeden druhého urážet. Začínám tomu věřit co řekl jeden Němec v protektorátu. O Češích tvrdil že jsme smějící se bestie a vypadá to že měl asi pravdu.

3 2
možnosti
MS

Prezident, který vulgárně uráží národ, si zaslouží, aby byl národem vulgárně urážen.:-/

3 2
možnosti
Foto

Je smutné že zeman je ve všech civilizovaných zemích světa pouze k smíchu a politování! Nikoho nezajímá nikam ho nezvou a i v Číně slouží pouze jako užitečný nástroj z EU! Přitom obchod s Taiwanem máme větší než s komunisty v Číně! Jeho" přítel poradce" je nezvěstný,a stačí když zeman prohlásí,že " není v kriminále";-D?! Tak teď nevím jestli ty jeho kšefty ( sliby) budou uskutečněné...Je osobní tragédie zemana, že ho i Kreml nechal vymazat při společném focení...:-P

7 3
možnosti
Foto

V Číně považují Zemana jen za užitečného idiota. :-/

8 2
možnosti
FS

Pořád mně chybí ty ekonomické výsledky užitečné pro ČR!!Včera jsem prezidenta pozorně poslouchal, jeho vychvalování výsledků poslední cesty bylo silně podezřelé: - to, že velký čínský investor a jejich velká banka příslíbily, že případným investorům by mohly půjčit na zajímavé projekty v ČR z úvěrového rance až v souhrnu 1 mld dolarů (kolik to je, asi 25 mld. Kč?) - no to vám udělá každá velká banka v ČR. Mají přebytek likvidity a půjčky nabízí.

Kde jsou ta ulehčení vývozu do Číny, kde jsou ty ulehčené možnosti investic v Číně? Tak kde jsou ty čínské investice v naší republice, kde jsou nová pracovní místa? A proč by to Číňané vůbec dělali? Oni mají výrobních kapacit a dělníků dost, oni potřebují zejména vyvážet a prodávat (bohužel i z velké části šunty).

On ten prezidentův vychvalovaný dobrý výsledek cesty bude zřejmě spočívat v dobrých výsledcích HomeCreditu Petra Kellnera, kvůli kterému tam zřejmě ta velká delegace jede (bohužel je to cizí firma, u nás má jen pobočku...).

2 1
možnosti
Foto

A co když se mýlíte, když tvrdíte, že Autoritářský vůdce zná jediný slovník. Sílu a ještě větší sílu.

2 4
možnosti
KS

Do Číny jezdí kde kdo. Merkelová snad každoročně. Ale nikdy jsem neslyšel, že by tam pomlouvala Německo, Orbán Maďarsko nebo Macron Francii. Jen Zeman prezidentuje vzteklému červenému fleku.

12 1
možnosti
Foto

Proti gustu žádný dišputát. Ale co je na tom neetického říci pravdu? To měl hovořit o klidné modré kaňce?

1 2
možnosti
PK

Před Čínou padají na ústa všichni Evropští politici, byznys je holt byznys,tak proč by český prez. se měl chovat jinak.

6 14
možnosti
LB

Lžete, takhle servilně se k Číně nikdo nechová, natož aby pomlouval svoji zemi. A když lobují, tak za své firmy, ne za holandské jako ten náš ....

16 3
možnosti
DR

Ještěže je o čem psát. :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik