Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Koukám další, co slyší trávu růst. Mně to naopak přišlo jako zásah přímo na komoru. To, že něco ví, ještě neznamená, že to použije.

1 2
možnosti
AR
Foto

Ano, to je přesné, díky.

2 0
možnosti
Foto

Karma, proto si jí Babiš vybral, jsou naprosto stejní. Já pamatuji Babiše, jak před předminulými volbami vystupoval v debatách jako ministr vnitra, který má před sebou svodku. Hrabal se v papírech od BBIS(Babišova bezpečnostní informační služba) a tahal na protikandidáty jednu špínu za druhou. :-)

7 0
možnosti
ZB

Naše soudy jsou bohužel velmi často zkorumpované a proto se odposlechů bojí jako čert kříže a snaží se proti ním bojovat jak jen to jde. Protože si na místě pachatelů představují samy sebe. Benešová má pravdu, že proti ní bojuje často zkorumpovaná mafie s kterou se setkala při souzení nebo vyšetřování korupce.

2 0
možnosti
MD

Vaše starosti bych chtěl mit !!!;-D

1 4
možnosti

Zajímalo by mne,kolik asi stojí to nepřipuštění odposlechů z jiné kauzy?To bude asi drahé,že?;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik