Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opravdu mi chcete namluvit, že ti utečenci zalepí díry na pracovním trhu? No to asi sotva. A samozřejmě by bylo smysluplnější, kdybychom si prostřednictvím vízového řízení mohli ty lidi předem vybrat a ne že se k nám nahrnou a pak budeme přemýšlet co s nimi.

3 0
možnosti
MK

Napsala jste to hezky a souhlasím s Vámi. A přeji pevné nervy při čtení reakcí lidí opačného názoru. A že se jich vyrojí hodně :)))

4 5
možnosti
JT

Bohužel ten problém není ekonomický. Alespoň zatím ne. Problém je v kultuře, v etnicitě, v přístupu k životu. Imigrant z Afriky nebo blízkého Východu tu může mít dobrou práci, může se tu vzdělávat, ale jen málokterý přijme evropskou kulturu. I nadále bude smýšlet ve jménu Alláha a jeho pravý domov zůstane dole na jihu. A jak vidíme dnes a denně, stačí potom už jen málo, aby byl tento člověk zlákaný násilnickou propagandou ze své vlasti a začal útočit na Evropany. A pokud tito lidé budou u nás už zakořenění, budou prorostlí v naší společnosti, už se tohoto rizika nikdy nezbavíme. Francie a jiné vyspělé země už s tím mají obrovské problémy. Měli bychom se z toho poučit, zavřít dveře a vykašlat se na to módní a zatím ještě asi dost neotřelé slovo Tolerance.

7 0
možnosti
JT

Kdyz uz pocitate ty naklady, tak je pocitejte poctive. Kolik stoji iolace nakazeneho ebolou ? A kolik by stala takova mensi epidemie ? A kolik stoji policejni manevry, kdyz se nejaky uprchlik rozhodne ve jmenu Allaha vybit ty neverici psy ?

2 0
možnosti

Dokud se situace u nich doma neuklidní...Ta se neuklidní, když mladí mužové, kteří by mohli skály lámat, nebrání svou vlast. Ta je vůbec nezajímá!!!

13 0
možnosti
BH

zakony v Havlistanu neplati pro vsechny stejne... viz. radeni multikulti slechty bez trestu, viz. novy zakon o prestupcich, kde tito nebudou platit pokuty a nehrozi jim ani exekuce! ;-D

3 0
možnosti
Foto

A zacina to prave u lidi jako jste podle me treba i vy :-P .... uplne vidim, jak bezite vynadat bilemu klukovi, ktery nekde povykuje, ale na araba byste si zanadaval jen z dalky ..... Az budou lidi merit stejnym merem, mohou stejny metr i pozadovat od druhych

0 1
možnosti
VM

V jádru souhlasím, jen bych předpokládal, v rodinném měřítku, že pokud nemám na novou ledničku, nebudu si kupovat ani novou sedačku. Tedy pokud nemám na vlastní občany, logicky nemohu mít ani na jiné aktivity.

Taky zastávám názor, že lidé by si měli pomáhat a tedy ty migranty, kteří přicházejí s pokorou a vděčností k hostiteli a hodlají bezmezně respektovat historické kořeny a zákony hostitelské země a vychovávat v tomto duchu i své děti (u Vietnamců to třeba jde, až na ty zákony v oblasti obchodu, nicméně díky tomu máme levnější zboží), jsou vítáni.

V tomto článku takový argument nezazněl, ale spousta lidí, významných i nevýznamných, argumentuje tím, že je nutné těm lidem pomáhat, protože v jejich zemích zuří válka. Jaká válka? Vždyť to jsou vesměs země, do kterých USA a NATO vyvezli demokracii, aby jim skončilo utrpení a měli se lépe. A nebo se pletu?

5 0
možnosti
JT

Mate pravdu az na jednu vec. Stat si neporizuje obcany podle toho, na kolik ma. Je to uplne napak. Obcane si plati stat, podle tohho, kolik vydelaji.

0 0
možnosti
JR

Neskutecnej blabol mlada damo,neskutecna snuska hlouposti

6 5
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4035x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik