Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Cituji

"Nemůžou ohrozit, pokud budeme důsledně trvat na tom, že zákony platí pro všechny stejně"

No tak to madam nějak zařiďte ať zákony platí pro všechny stejně, zařiďte to ať naše orgány činné v trestním řízení donutí mohamedány respektovat naší ústavu a naše zákony, ať je donutí  aby z  náboženských spisků vyhodili ty všechny pasáže co jsou v hrubém rozporu s našimi demokratickými hodnotami, např. svobodou vyznání, zařiďte  ať je donutí   vyhodít  ze  spisků všechno co je nabádá neuznávat rovnoprávnost žen, zařiďte ať z těch spisků vyhodí všechno o tom že bezvěrec je podle nich občan 4 kategorie, který nemůže mít vůbec žádná práva.

No a až to všechno zařídíte tak já si namaluji cedulku "mohamedány přijímám" a půjdu ze sebe dělat idiota na Václavské náměstí. ;-D

17 0
možnosti
JH

J75a63n 51H50a39v85r11d16a

10. 8. 2015 20:56

Tak jste se paní Kolářová nádherně odkopala.

- to, že by kvůli imigrantům nezbylo na klokánky či na péči o seniory zaznělo kde? Nikde. Zaznělo: Neumíte najít (vládo) peníze na klokánky ale na imigranty ano? Takže ve svém blogu lžete.

- občani ČR v duchu historických zkušeností většinově odmítají příliv imigrantů. Evropa mnohokrát musela v minulosti odolávat nájezdům musulmanů, mochamedánů, mouřenínů či arabů (podle toho, jak byli nájezdníci dobově nazýváni) a s ohledem na jejich náboženskou i státní doktrínu, která nás, bezvěrce, špinavé džaury, předurčuje k vyhlazení či porobení. Přesto vláda ČR nejedná v souladu s přáním svých občanů a jedná vlastizrádně. A vy toto její jednání ještě ve svém blogu oslavujete.

- není ani tak to nejdůležitější, kolik péče o uprchlíky nás bude stát. Mnohem důležitější je, že jejich bezhlavé přijímání je principiálně velmi tragické a s ohledem na jejich neschopnost začlenění se do naší společnosti a jejich absolutní neužitečnost pro naši kulturu, společnost a ekonomiku je absolutně kontraproduktivní. Ačkoliv naprostá většina občanů ČR si je toho vědomá, vy paní Kolářová, spolu s vládou ČR toto ignorujete, naopak se zdá, že to společně vítáte.

20 0
možnosti
JF

Tak když je to vše tak jednoduché kolikpak uprchlíků ubytujete u sebe doma bez státní podpory. Udělejte první krok, tak dokážete, že to myslíte vážně. Zatím jen dáváte knížecí rady. Napíšete nám jak jste v tomto pokračovala dále.

11 0
možnosti
MK

Prosím zkuste mi říci, co se stane, když dorazím do USA bez víza. Co se stane když na mne náhodou nějaký čas nepříjdou a co se stane až na mne příjdou. Budu v uprchlickém táboře s nárokem na co? No tak zkuste přemýšlet, jak se říká nelegálním přivandrovalcům a co se s nimi v normální společnosti dělá. HMMM....

10 0
možnosti
PG

až naše vláda najde metr na veškeré stávající parazity a všechny "neziskové" agentury je v této činnosti podporující, pak určitě nebude problém najít i dotace pro Klokánky a určitě nebudeme muset sbírat plastové víčka, abychom měli na léčbu našich dětí, pak určitě začnu zvažovat, že těmto EKONOMICKÝM migrantům budu ochoten pomoci v JEJICH zemi - ale pokud chtěji sem, pak pouze na návštěvu (a pro ty, co to nechápou - návštěva je jen pro ZVANÉ!):-/

5 0
možnosti
PN

P48e25t76r 35N41o93v63á44k

10. 8. 2015 19:58

Zkrátka je tady chci, tak si "argumenty" vytáhnu třeba až z paty.

9 0
možnosti
ZB

Karma.Diskuzi raději ani číst nebudu,jistě tam bude spousta chytráku řešit,jak u nás uprchlíci zavedou šariu a budou nám uřezávat hlavy....

1 15
možnosti
Foto

ale to je chyba, už proto, že žádnou šaríu nikdo neřeší

5 0
možnosti
JN

Svatá prostoto, přečtěte si prvně o tom něco víc. Číslo 1500 (1800 nyní) se týká pouze uprchlíků ze Sýrie a navíc jedná se o první příjmání to znamená že to může být klidně 50 000 ze Sýrie a 1 milion z Afriky. :

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/467862/imigrace-pohled-z-obou-stran-aneb-maji-pravo-na-praci-v-evrope.html

4 0
možnosti
Foto

M53a94r74t26i45n 91Š70i91k

10. 8. 2015 18:56

Konečně také nějaký hlas rozumu, za který velmi děkuji. Jak je vidět z většiny ohlasů v diskusi, jde ale o osamocený hlas na poušti. Ta poušť nesouvisí s aktuálním počasím.... Pokud jsem četl pozorně, zatím jsem nezaznamenal, že by vás někdo označil za sluníčkářku nebo dobroserku. Ale to přijde, nebojte. Také vám jistě nějaký echt rozhořčený spoluobčan brzy vmete, že si máte vzít několik uprchlíků domů. V tomto a podobném duchu se totiž u nás vede diskuse. Ano, je to citlivé a jak je vidět pro drtivou většinu i výrazně emocionální téma. Důsledky? Např. příběh, o kterém psaly média. Žena nosící ze ZDRAVOTNÍCH důvodů šátek, stala se v Česku terčem nevybíravých útoků. Mohl bych i citovat přesně, ale admin by mazal. Dočkala se několika oslovení: "Sundej to ty jedna muslimská "dámské přirození"! A tak se u nás žije. 81% k smrti vystresovaných spoluobčanů, se doslova děsí uprchlíků. Dnešní úplně aktuální oficiální statistika OSN. Do Evropy letos zatím přišlo 242 000 uprchlíků, t.j. v poměru k celkové populaci Evropy je to 0,3 %. Naprostá invaze, hordy a tlupy, pod jejichž kopyty tu všichni zahyneme strašnou smrtí ! Tato společnost se nad tím dokáže neskutečně pohoršit. Mnohem víc, než nad činem dvou nezletilých idiotů, kteří k smrti ukopou bezdomovce, kterého po více než půl hodiny vystavovali neskutečnému násilí a mučení, které zde raději ani nehodlám popisovat. Občas si tak proto říkám, co my jsme vlastně za lidi. Kde se bere ta agresivita, nesnášenlivost, omezenost. Jak je možné, že sami považujeme za úplně samozřejmé, když někdo pomůže nám, ale když máme pomoct sami, máme z toho strach a kopřivku. Máte obrovskou pravdu. Nezachráníme celou Afriku. Ale pokud si nastavíme pravidla a budeme je umět dodržovat, můžeme efektivně s uprchlíky pracovat. Jen s vaší závěrečnou větou mám trochu problém. Podle mě, se stabilita společnosti už nebezpečně rozhoupala. Uvidíte po příštích nejbližších volbách. Omlouvám se za délku příspěvku.

4 12
možnosti

Mě částečně rozesmívají, částečně děsí xenofobové. Nicméně, stejně hloupě se chová člověk, který danou problematiku se smíchem úplně splachuje do záchoda.

Těch vašich 0,3 % je za 50 let 15 %. A uprchlíci sem proudí déle než 50  let a mají větší natalitu. I když za xenofoby mluví často hlupáci a extrémisté, není to problematika, která by nás měla nechávat v klidu.

3 2
možnosti
JG

Děsím se toho, co čeká moje děti díky lidem, kteří přemýšlí jako Vy a paní Stárková;-(

15 0
možnosti
Foto

M20a86r67t77i55n 96Š37i46k

10. 8. 2015 20:05

Tak se děste. Můžete se např.děsit té matky s 5 ti dětmi, která s nimi ušla 5 tisíc km pěšky z Afghánistánu. Bylo to v reportáži ČT z Maďarska. Mysleli si, že už jsou v Německu. Pokud se děsíte matky s 5 dětmi, děste se. Já se neděsím. Mohl bych se spíš děsit vašeho myšlení, ale neděsím se. Chápu vaše emoce a strach.

0 9
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4035x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik