Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Když odhlédnu od financí a zdravotních rizik, slyšíte to slastné chrochtání od šéfů místní muslimské obce? O něčem takovém se jim ani nezdálo - dvakrát a v budoucnu i vícekrát navýšit počty svých oveček. A ještě jakých!! Možná použitelných na všechno!

Děkuji, nechci; ani jedna nová muslimská noha do ČR. Moje solidarita v tomto islámském marasmu končí u syrských křesťanů; ti opravdu nemají kam jít a jsou nejvíce pronásledovaní. A ještě jedno "a", a zpravidla by se rádi do mírové Sýrie chtěli vrátit; jejich lpění na svém rodišti je vlastně vehnalo na nože muslimských zabijáků.

21 0
možnosti
ZH

R^

Proč mám dojem, že Vás by muslimobijci ukamenovali jako první?:-)

0 5
možnosti
Foto

Váš dojem je špatný. Pokud by někdo kamenoval, pak spíše ti, co jsou na tuto tradiční proceduru zvyklí. Bez ohledu na obsah blogu (mají jiná kriteria)

4 0
možnosti
DS

Aby Vás tu jen necupovali (proto jsem skoro přestala psát), tak alespoň za mne pochvala a velikánská karma (ať v tom cupování a mínusování nejste sama;-))R^R^R^

2 7
možnosti
MK

M28i77l63a46n 40K74o36s

10. 8. 2015 15:25

Politika nepřijímání uprchlíků údajně znamená, že budeme mít dostatek peněz pro Klokánky, invalidy, zvýšení důchodů a zlepšení životní úrovně všech těch, kdo žijí ve špatných podmínkách.

Chyba je už v první větě. Kdo to "údajně" řekl? Vetřelci jsou takový problém, že si to většina lidí ani neumí představit. Žádné peníze to nespraví. Stačí počkat pár let a všichni bychom dali desetkrát tolik aby se to mohlo vrátit. Ale vysvětluj to někomu, kdo není schopen chápání. :-)[>-]

16 0
možnosti
PN

a na fotce to vypadá že to není tak zlé........;-D

5 0
možnosti
Foto

Bertelsmann: ... dospěli nakonec k negativnímu výsledku s "implicitním finančním deficitem" 79 100 eur (asi 2,175 milionu Kč) na migranta (jednoho) za celou dobu (pobytu)

19 0
možnosti
JH

Částka potřebná pro přijetí uprchlíků je směšná oproti jiným průšvihům. To jsou Vaše slova!!! 

Vážená paní, i kdyby nestáli ani korunu, tak my je tady nechceme, máme opravdu svých starostí dost. Jestli Vám je to jedno, tak mnohým, a je jich hodně, to jedno není. Jde o naše děti a vnuky. Představa, že sebou vnuk musí pětkrát denně mlátit o zem je hrozná. Prostě je sem nechci, a jestli je chcete Vy, jeďte za nimi do Afriky a tam se klidně rozdejte, je mi to úplně jedno. Ale s nimi žít nejde, stačí se podívat po Evropě. 

https://www.youtube.com/embed/JeGqpGpjEas?feature=player_embedded

27 0
možnosti
LC

Dobrý den, paní autorko, mám na vás několik otázek. 1/ Máme půl milionu vlastních nezaměstnaných, proč tedy nejprve nerozeznat jejich potenciál a nezapojit je do práce? Pokud to nezvládáme u vlastních lidí, jak si s tím podle vás poradíme u imigrantů se všemi jejich specifiky?

2/ Tvrdíte, že k integraci imigantů bude stačit, když nebudeme opakovat chyby západní Evropy a dělat přehnané ústupky přistěhovalcům. Jak byste hodnotila dosavadní integrační pokusy s Cikány - dělají se jim přehnané ústupky, nebo je naopak diskriminujeme, jak nás opakovaně kritizují v zahraničí? Jak asi podle vás dopadnou pokusy integrovat cizince, když dlouhodobě selhávají pokusy integrovat Cikány?

3/ Opravdu věříte, že oněch 1500 osob, které mají od vlády slíbený azyl, představují konečný počet? Předem děkuji za odpovědi.

38 0
možnosti
LC

Odpovědi jsem se bohužel nedočkal, paní autorko. No nic, snad vám mé otázky přesto pomohly se zamyslet nad hluchými místy vaší argumentace.

0 0
možnosti
Foto

To mi připomíná psychologii gamblera. V průšvihu už jsem (v našem případě to je zadlužení ČR, nedostatek péče o seniory, postižené, opuštěné děti, podfinancované zdravotnictví, školství, výzkum, atd...,) tak nahážu do automatu ještě nějaké peníze (přijmu ekonomické imigranty,) horší už to přeci být nemůže.

49 0
možnosti
Foto

naprosto přesný příměr R^

s takovou logikou není divu, že tolik našich občanů nahánějí exekutoři

6 0
možnosti
EC

Téměř všichni zadržení jsou praktikující muslimové, kteří u nás zůstat nechtějí, chtějí do Německa, Holandska či dále do Skandinávie (většinou za svými příbuznými, nebo známými známých, či do svých komunit kde očekávají žít normální život - praktikovat islám, mít dostupné své potraviny, kontakt s dalšími muslimy, ...). Česky se učit nechtějí a nebudou. V Česku pracovat nechtějí a zůstávat tu již vůbec ne. To je budete držet násilím? Kde budou bydlet - v paneláku v Olomouci? Co budou celý život dělat?

Prostě, až se napakují ziskové neziskovky a začleňovací a rekvalifikační agentury, a až je propustíte na svobodu, tak Vám zamávají z německé hranice a proklejí Vás ztrátu části života.

17 1
možnosti
ZU

No jo, my se jich možná zbavíme, ale oni zničí Evropu. Nemyslím EU.To jako budeme ostrůvek práva, tradic a svobody. ..?

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4035x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik