Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

R17e95n37é 26G42u19r61a48l

19. 10. 2015 20:10

A co Španělé, milá Marie, ti se taktéž zavřeli do vlastního vězení? A Izraelci, Američané, a další?

19 0
možnosti
JT

J93o20s47e64f 94T16a25h85i83r

19. 10. 2015 20:00

To přečtení vašeho článku se můžu jen otázat jaký materál berete-to musí být dobré zboží hezky se po něm blábolí!;-D;-D

17 1
možnosti
Foto

Paní autorko, když už máte potřebu psát, proč ne o něčem, čemu rozumíte? Vaše předjímání nesmylů je hrůzné, viz třeba Vaše vize: "Ostnatý drát...před bojovou technikou nikoho neochrání." Ten drát například pomáhá zadržet kriminální živly (což nelegálové jsou) před hranicemi Maďarska, když už je Schengen pouhé prázdné slovo. A kde jste vzala tu bojovou techniku, Vy perlo? ;-D;-D;-D

A spojovat masakry v Nigérii s maďarským ostnatým drátem je sice hezké slovní eskamotérství, ale pouze dokazuje, že se sice snažíte uchopit problém uprchlíků (běženců, migrantů, ekonomických vyžírků) tak nějak globálně, ale spíš jen ukazujete, že o tom houbelec víte.

Co takhle místo hlubokomyslných zamyšlení raději upéct třeba dobrý štrůdl?

49 0
možnosti
Foto

Taky jsem si chvíli představovala, jak ten ubohý, válkou zdeptaný běženec sbalí to nejnutnější. Jako mobil, tank, manželku, děti, skývu chleba a vyrazí přes moře,aby mohl překonávat ty dráty. Jinak nevím, kde by se ta technika vzala. Tedy pokud by se nezačal měnit v Evropě režim. Ale to přeci není možné. S mírumilovným islámem.

3 0
možnosti
JS

Madari jsou jedina zeme, ktera dodrzuje asylova pravidla Dublinske dohody, kterou podepsaly vsichni clenove EU, vcetne Nemecka.

19 0
možnosti
MS

Němci už se taky zavírají do vlastního vězení?

Některým poslancům CDU-CSU vadí politika otevřených hranic a volají po přísnějších hraničních kontrolách či stavbě plotu

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/merkelova-nemecko-uprchlici-krize-kritika-opozice-fww-/zahranicni.aspx?c=A151019_133640_zahranicni_aba

3 0
možnosti
JT

Myslite, ze misto plotu by byl lepsi kulomet ? Me tento zpusob ochrany statnich hranic prijde ponekud humalnejsi.

9 0
možnosti
JM

Možná bude lépe, když se vrátíte k erotickým povídkám:-)

27 0
možnosti
AK

Je to skutečně paradoxní situace.

Pokud si dobře vzpomínám, tak Maďaři byli v roce 1989 první, kteří otevřeli hranice a umožnili občanům NDR vycestovat na Západ.

Že by se z nich po čtvrtstoletí stali odpůrci svobodného cestování?

Možná se rozhodli chránit hranice své země, jak je jejich samozřejmou povinností, když politici EU své povinnosti neplní a hranice EU nechrání...

23 1
možnosti
ZN

Neplést si svobodné cestování s nezákonným překračováním státních hranic.

0 0
možnosti
JS

J30a29n 96S69e62m34i37k

19. 10. 2015 18:06

Madari nechali samozrejme otevrene hranice i pro uprchliky.

O azyl v Madarsku se da zadat na oficialnich hranicnich prechodech.

Jen nelze hranice prekracovat mimo ne- tam je ten plot ktery ma prave zabranit prekracovani mimo oficialni prechody, a zarucit ze pripadni uprchlici budou zadat na oficialnich prechodech o azyl tak oficialne jak vyzaduji pravidla EU

16 0
možnosti
MB

Trochu dramatické, přirovnávat plot k vězení. Kolem baráku máte také plot a nejste snad ve vězení. Máte přece branku, přes kterou se chodí. 

A hranice má svoje přechody. Pak záleží na režimu, jestli jsou obyvatelé dané země nějak omezováni vycestovat a vracet se. 

Nezdá se mi, že by Maďarsko bylo nějakým vězením. Spíše se pokoušejí mít kontrolu nad tím, kdo jim proudí do země. To mi připadá normální.

Jestli plot je dostatečně efektivní řešení se ukáže. 

Ale třeba Američané svůj plot na hranici s Mexikem stále udržují a rozšiřují, takže nějaký smysl v tom asi vidí.

26 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik