Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měla byste si co nejdříve sundat růžové brýle. Maďarsko přinejmenším dalo jasný signál, že se nebude podílet na šílenostech, které si umanula bláznivá Merkelová a Brusel. Ono to dopadne úplně jinak. Masakr proběhne i v Evropě a to díky slavné EU a lidem, kteří smýšlejí stejně hloupě jako Vy. To potom ti samí migranti budou spěchat zpět. Lidé v Evropě nejsou tak úplně zdegenerovaní, jen věří v to lepší, a proto jim bude déle trvat, než vezmou osud do svých rukou.

51 0
možnosti
VZ

Tak nějak. Evropou prošly v minulém století dva globální konflikty, které byly neskonale ničivější nežli ty lokální šarvátky, které jsou dnes vydávány za příčiny těch exodů. Proto se nikomu moc nechce začít vypouštět nacionalistického džina z láhve. Ono by potom - po dílem odsunu a dílem likvidaci imigrantů, neboť tady si nedělejme iluze o tom jaký konec by to vzalo - mohlo dojít i na otevření starých křivd ať už domnělých nebo skutečných mezi doteďka pokojně koexistujícími sousedy a následky toho si lze jen těžko představit.

2 0
možnosti
Foto

Těch chyb na cestě za řešením se udělá ještě více, ale tak nějak stále doufám, že se včas odstraní :) R^

0 0
možnosti
JH

"A všechny dohromady přestane bavit opevněná Evropa a strhnou její ploty násilím."

Milá paní, právě proto potřebujeme armádu aspoň o 100 tisících mužích a ne takovou jako máme dnes, ta je pro smích. Bránit všemi silami tuto naši krásnou zem, nedovolit tomu zlořádu co sem leze nás ušlapat.

37 0
možnosti
Foto

Váš článek mi hlava nebere...8-o Jak jste přišla nato, že Maďaři díky svému plotu nemohou vycestovat ven za hranice...? A co se Assada týká, co přesně o něm víte? Já vím, je zlý, říkali to na ČT24... Bože, Bože, to je nářez...;-(

78 0
možnosti
LK

Odhlédněme od toho, že EU i paní autorka asi přehlédli zoufalost prohlášení EU o Asadovi, opozice vůči němu to jsou STOVKY, jakýchsi milicí, skupin, oddílů bez jednotného velení, od islamistů po nevím koho.

0 0
možnosti
MP

Podstatné je, jestli se dá chodit vyhrazenými přechody. Pokud ano, tak si Maďaři žádnou svobodu neomezili. Proč tak demagogicky plácáte?

73 0
možnosti
LV

L70i41b91o52r 67V26a18n38ě95k

19. 10. 2015 13:16

Já prostě žasnu. Měl jsem Vás za velmi inteligentní a dobře ve faktech zorientovanou ženu.

Ale tento blog mne fakt udivil. 

Před Schengenem byly všechny státy "oplocené" a přesto prosperovaly, lidé směli svobodně cestovat. Jen museli holt mít nezbytné doklady.

Myslíte si, že plot na hranicích Maďarska např. s Chorvatskem nějak brání svobodě Maďarů do Chorvatska jet, kdykoliv se jim zachce a budou mít potřebné cestovní doklady?

Váš blog totiž tak naprosto nesmyslně vyznívá.

S tím řešením v místě původu nelegálních, hranice násilně přecházejících imigrantů lze ovšem souhlasit. To je jediná logická část Vaší argumentace.

32 0
možnosti
JP

"Vážně je někdo přesvědčen o tom, že je možné oplotit Itálii a Řecko?"

Ano, akorat se tomu nerika plot, ale pobrezni straz.

"Jednou se budou divit, že nemají kudy vyjít za svobodou."

A pak nekomu vycitejte cerne scenare.

Rv

10 0
možnosti
JC

My taky potřebujeme plot. A to rychle.

48 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik