Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D50a67v80i37d 74H90o84l62e75c

11. 1. 2016 13:29

kdyby ti útočníci byli němci,tak by rozhodně neměli připravené různé cedulky typu : ukaž prsa,nebo tě zabiju.

0 0
možnosti
JK

Zapomíná se, že ke kultuře svobodného plácnutí přes ženský zadek patří kultura za to dostat takovou, že se mi huba obrátí kousavým dozadu.

5 0
možnosti
MR

Aktuálně jsem sledoval tiskovku ministra zahraničí Zaorálka a komisařky Federici Mogherini, kde ČTK vznesla dotaz jaká je reakce EU na to co se stalo v Kolíně nad Rýnem. Komisařka Mogeherinni najedříve se snažila sestavit odpověď, ale pak řekla že k tomu nemá žádné stanovisko a EU za tím o tom nejednala.

Situaci začal řešit Zaroálek a to že není dobré na počátku roku začínat s negativními věci, a začal mluvit o zcela jiných záležitostech.

Zde se tak trochu potvrzuje z čeho mám obavy a dnes po sto letech vývoje se dostává do krize.

Je zde taky jiný fenomén, ten kdo sleduje exodus od počátku tak spatří určitou stopu - indicii a to problém je tam kde je žena politička, tu starostka, tu ministryně, premiérka.... .

Naposledky v Kolíně kde je starostkou žena.

V žádném případě nejsem proti ženám. Zatím je dlohodobý proces od roku 1916, kdy ženy postupně dostávaly místo ve společnosti a od 50 let se společnost výrazně feminizovala. To není nic špatného naopak je to dobré.

Má to ale stinnou stránku a tím je jiná logika žen než mužů, májí rádi určitý stereotyp, pořádek, jsou ochranářské, pečující, ale taky uvažují někdy pořád dokola ... .

Dříve zde hrozila zkostnatělá politika od staříků poltiků, dnes zase matronská politika od žen. Kde odvráceným příkladem je Merkelová.

0 1
možnosti
MR

Má to negativní vliv do správy společnosti kde se drží určitá "ženská" politika, která ale nemůže reagovat na excesy ten jako byl v Kolíně.

Je dost možné že místní policejni velitel se obával zakročit a nechal tomu určitý odstup, patrné je to i jinde a doslova dochází k "zamrznutí" společnosti, jež si více nechá líbit aby vhověla určité politice a navenek to vypadá jako že s tím souhlasí.

Další dopad feminizace má na společnost, která je hodně ochranářská a pečující, tak že se snaží mladým umetat cestičku životem a ty pak postrádají určité životní zkušenosti a jsou náchylní na určité myšlení a chování jež my považujeme za "sluníčkové"

Zkrátka dnes se ukazují důsledky vývoje který trval přes sto let a je potřeba pochopit rozdílnost mužské a ženské logiky a pokusit se je skloubit a nebo nenechávat se tak vyhraňovat.

Současná krize je dost možná vyvolána tím to aspektem a proto je těžké zde nalézt řešení, respektive bude velmi bolestné, neboť bude potřeba pochopit odlišné apskty ženské a mužské mentality a jejich vstup do politiky a následně se jim vyvarovat a skloubit v nový projev.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4035x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik