Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J24o96s24e79f 68H24o97l76a88n

16. 5. 2016 22:41

To jsou tedy problémy. Pracujte doma na živnosťák a ti zahraniční manageři vás nemusí vůbec zajímat.

1 1
možnosti
Foto

Abych autorku ještě více zmátla, v Íránu běžně narazí na mulimky v povinných hidžábech a na vysokých podpatcích. Jediné, co mravnostní policii na lodičkách vadí, je když je vidět kousek nožky, ale v horku se holka snadno vymluví.

1 0
možnosti
JR

J88a33n 51R87á83ž

16. 5. 2016 21:45

Když někdo vyhlásí dress code na hlavě turecký fez (monopol na něj má česká firma) k tomu modré sako, červené sdukne a na jako obuv balerinky v kancelari a oficialne boity na podpatku, je potom bafuňářům EU p*d. A když nějaká žena dobrovolně a bez nátlaku podepíše pracovní smlouvu, kde se zaváže dress code dodržovat, tak každý kdo to napadá, napadá zároveň její svobodu a zbavuje ji svéprávnosti.

4 0
možnosti

Marie,kdo v Evropě vyžaduje,aby ženy nosily boty na podpatku ?

1 0
možnosti
JM

I kdybych měl v pracovní smluvě, že mám chodit na chůdách, nemusím přece takovou smlouvu podepisovat. :-)

8 0
možnosti
JR

J29a46r53a 15R23a67n18k

16. 5. 2016 20:13

Podle zemi, kde jsem pracovala a zila, vim, ze pri pripadnem urazu - SUVA ve Svycarsku a WCB v Kanade nehradi pracovni uraz, pokud nemate spravnou obuv, takze tady si to kazdy rozmysli.

0 0
možnosti
JM

Je to o smlouvě zaměstnanec - zaměstnavatel.

Horník musí nosit přilbu, řemeslník monterky, manekýnka módní doplňky, pornoherečka zase musí ukázat :-)

Nikdo, nikoho, do ničeho, nenutí!!

10 0
možnosti
JR

J24a33r18a 46R21a67n62k

16. 5. 2016 20:15

Nemate tak doslova pravdu, zkuste to a uvidite, jestli dostanete invalidni duchod, pokud se zranite a mate nevhodnou obuv. Jinak kolem sebe rano vidam klusat zeny v tensikach, aby pak v kancelari nahodily podpatky;-)

0 1
možnosti
Foto

I67v11a15n 60M66a51r19e46k

16. 5. 2016 18:23

Spíš to p. Kolářová (vzhledem na to jak se "řeší" imigrační politika) vidím na burky v barvě nebeské modři . ;-(

1 3
možnosti
KN

Podpatky bych nijak neregulovala, jen bych zakázala, aby zaměstnavatel vyžadoval nošení nezdravého oblečení (kam boty na podpatku patří) pokud k tomu není bezpečnostní důvod (např. nošení helmy je asi zátěž na krční páteř, ale na stavbě to pořád dává smysl).

Už jen proto, že zdravotní péči a sociální dávky (podpatky souvisí i s problémy s páteří, které bývají důvodem pro invalidní důchod) platíme všichni.

5 1
možnosti
Foto

Nošení helmy je u nás povinné když se zaměstnanec pohybuje i jen u regálu, kdy je cokoli naskladněno nad 2 m. To nikdo neví a nikdo je skoro nenosí. Správně by se měly helmy dávat, coby účasníkům provozu i zákazníkům v např. Macru podle zákona, protože zaměstnavatel je povinen zabezpečit na svém pracovišti bezpečnost všech osob zde se pohybujících. Nikdo to ale nekontroluje. Helmy jsou nyní lehké, netlačí na krční páteř. Ale riziku pádu něčeho z výšky, například při nesprávné manipulaci se zvedacím zařízením nezabrání. Když někoho práskne manipulovaný obří obráběný kus jedoucí dělníkům nad hlavou, je to jedno, helma, nehelma. Zde nastupují technologické postupu, jež řeší tzv. systém bezpečné práce v jeřábové dopravě.

0 0
možnosti
Foto

Podle mě jsou pro recepční podpatky z hlediska bezpečnosti práce nebezpečné a u nás to řeší směrnice OOPP, část obuv. S podpaty, na něž není zvyklá, může snadno zakopnout. U nás, pokud by zakopnula díky těmto podpatkům v práci a měla vážný úraz, soudila by se zaměstnavatelem, patrně by dostal zaměstnavatel pokutu ale UK je už půl nohy mimo EU.

0 0
možnosti
VV

Evropanky nosily satky a slusely jim. Podivejte se treba na filmy s Bridgitte Bardot.

4 0
možnosti
ES

Jistě. K minisukni a hlubokému výstřihu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4035x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik