Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O86t59o 46K16o46s34e41č38e52k

17. 5. 2019 15:05

Pokud se novým ministrům podaří donutit státní úředníky k nějakému aspoň minimálnímu pohybu v pracovním procesu, rád jim poděkuji, ale moc tomu nevěřím. Asi budou muset spíše rozšířit jejich počet.

1 0
možnosti
ZD

Jestli pracujete na ministerstvu a znáte tamní tempo nebo jste normální úřednice tak chápu, že jakýkoliv apel na rychlé dokončení potřebné práce ve vás vzbuzuje hrůzu. V běžném životě živnostníka (osobní zkušenost) i zaměstnanců je normální omezit výdobytky za účelem akutního vyřešení určitého problému.

Jestli se paní ministryně chce uvést rychlým dokončením potřebného opatření budiž jí i spolupracovníkům sláva. Nakonec uvidíme co z toho vypadne.

Psát podobně zaujaté komentáře jen na základě doměnek je řekněme "nezralé" - tedy podle mne. S horoucím srdcem bojovnice za výdobytky pracujících zřejmě nevynecháte jedinou demonstraci. Srdce plane rozum úpí....

4 2
možnosti
VM

Představitelé ANO jsou jenom tlučhubové.

Smutné je, že jim to jejich tlučení hubou a neustálé lhání pořád dost lidí žere.

25 2
možnosti
ZD

Plác prknem do vody....

0 3
možnosti
MV

uplni novodobi stachanovci, ten Havlicek s Benesovou

ale i ochotnici z Horni Dolni by je zahrali lip

6 1
možnosti
ZD

Budete je volit - ochotníky ?

0 0
možnosti
MB

Což o to, s napsaným souhlasím ...ale přece jenom je to spíše okrajové, lokální a spíše jen v rovině zdání a podobnosti.

Více mě trápí skutečná politika EU, která postupnou centralizací, centrálním přerozdělováním, řízením všeho možného, kvótami na kdeco, sociálním inženýrstvím vlastně ten socialismus skutečně razí..

13 0
možnosti
MV

ono i kdyby byl blog o topinkach s cesnekem, tak do diskuze pod nej vpravite EU...ach jo

5 1
možnosti
Foto

Marie Benešová je bezesporu inteligentní žena. Ale stejně mi ze všeho nejvíce připomíná Martu Gottwaldovou.:-)

16 3
možnosti
ZD

Nikoliv poprvé a rozhodně ne naposledy srovnáváte nesrovnatelné.

0 4
možnosti
JR

J31a22n 15R37á78ž

13. 5. 2019 18:48

Nejlépe o kvalitě práce a o skutečné schopnosti být pracovně užitečný u ministerských úředníků, vypovídá zkušenost kamaráda - právníka renomované advokátní kanceláře. Nastoupila k nim právnička, která se na jistém ministerstvu cítila nedoceněna. Po třech měsících se s ní museli rozloučit, neb jak pravil kamarád, absolutně nechápala takové pojmy, jako je respektování klientů kanceláře, které nemůže odbýt, že má moc práce a na ně teď nemá čas, nebo nutnost dodržování pracovní doby, či plnění dohodnutých, či nařízených termínů pro splnění úkolů. Říkal, že nejstrašnější bylo právě to, že absolutně nechápala, že privátní praxe není o hodinových telefonátech s kamarádkami nebo že návštěva kadeřnice nemá přednost před schůzkou s klientem, popřípadě, že sjednaný termín odevzdání práce je v soukromé sféře naprostou prioritou.

Podle něj to byla chytrá ženská, ale v soukromé praxi naprosto nepoužitelná.

14 0
možnosti
PK

Všem pracovníkům/zaměstnancům státního aparátu bych doporučil měsíční pobyt v privátní firmě namísto různých školení a kurzů....a snad by si nějaké návyky přenesli do své práce...;-D

1 0
možnosti
TB

No, řekl bych, že se to určitě netýká běžných úředníků "za přepážkou", ale těch náměstků a ředitelů odborů a podobně, co si pak rozdělují sto tisícové odměny ;-)

7 0
možnosti
Foto

Logika věci říká, že by paní Benešová s ohledem na zprávu zpracovanou pro prezidenta měla vzít koště a vymést ten Augiášův chlév. Místo toho tu slavnou zprávu o trestních stíháních na objednávku zapírá, jak svatý Petr Ježíše:-). S polibkem od Zemana se nežije lehce. Zemana přežije jen Zeman.

1 0
možnosti
MB

Celkem 30 let žijeme se současnými soudy. Na 10 milionové vělkoměsto si rovněž myslím, že jsou neuvěřitelně komplikované. Čili zpružnit, jistě. Proč je k tomu ovšem spouštěč Čáp s hnízdem, to věru nechápu! Čáp je pták sympatický, odlétá! Musí se konat rychle než nabere směr - Kam poletí? Ruzyň - Mírov ? ... :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik