Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Největší škody nadělali a nadělají špatnými rozhodnutími vedoucí pracovníci nebo politici, takže by bylo častěji výhodnější, kdyby nedělali nic, respektive je raději poslat i za svůj plat domů. Nadělali by méně škod.

6 0
možnosti
Foto

No nevím, ale požádat neznamená nařídit. Pokud by to přineslo zásadní reformu a následně respekt k justici a vymahatelnost práva, byl by to revoluční čin. Pak bych byl za obětovanou či odloženou dovolenou vděčen jak paní Benešové, tak obětavým úředníkům.

7 1
možnosti
ZD

Autorka je nejspíš úřednice zvyklá na své tempo a jako taková je připravena jít na třeba barikádu pokud by snad někdo chtěl proboha něco navíc nebo jinak. Přesně ve shodném duchu s Vámi to píšu o kus výše. Lidé s rozumem hodnotí podle skutečných činů.

0 0
možnosti

nekdy je lepsi nedelat nic :-P

1 0
možnosti
PK

Opravdu je mi státních zaměstnanců velmi líto........8-o

2 0
možnosti
DM

Co znamená "triumfnout"?

0 0
možnosti
Foto

Tak poslední stávka ministrů se konala v únoru 1948 a mělo to fatální následky. Proto je dobře, když z nich dělá Babiš stachanovce.

2 1
možnosti
JK

Jsou to blázni.

0 0
možnosti
Foto

Havlíčkovi "štachovči" z ministerstva průmyslu a obchodu budou o víkendech jezdit brigádně s tramvajemi a zasednou také za pokladny supermarketů. Někteří z nich si otevřou soukromé doly a budou v nich o víkendech kutat, aby hutě měly dostatek koksu. ;-D

2 0
možnosti
LV

Je to brutální populismus. Exhibice moci, jak správně říkáte. A kdo tomu tleská? Hospody, které jsou ve čtyři odpoledne plné štamgastů u půllitrů, babské kroužky v parcích a vnitroblocích, zkrátka ti, kteří si velmi dobře ohlídají, aby nemuseli prstem hnout ani o chlup víc, než musí. Vždyť přece oni to všechno platí, z daní, ne?...

20 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik