Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co nám už zbývá než demonstrovat, když ti, kteří by měli být našimi zvolenýmí výkonnými zástupci (oni jsou tam přeci kvuli nám a né opačně, ne?) si dělají co chtějí? A půjdu tam zase. Třeba platí stokrát nic umořilo osla;-D:-P;-). Zdravím, jsem tu prvně. Karma.R^

5 0
možnosti
Foto

A pana Vondrušku, rád čtu v jeho knihách. Ovšem neztotožňuji se s jeho názory. Trochu mě zklamal. Má na svůj názor v demokracii právo... Bohužel...:-/

1 0
možnosti
PS

S paní autorkou si dovolím nesouhlasit - trochu empatie: Vás zvolili ve svobodných volbách a tedy jste odpovědná za splnění svých slibů. Nezpanikaříte při prvních demonstracích menšiny, která je nespokojena s výsledky voleb. Naopak, pokud by jste odstoupila, jde o nezodpovědnost vůči voličům. Nejsem příznivcem současných mocných ve vedení státu, jsem zastáncem respektování výsledku voleb. Proto neustále nabádám, ať všichni jdou volit a dají hlas jen NEparlamentním stranám. Jinak se změn nedočkáme.

8 2
možnosti
JK

Anebo také mohou demonstrovat za odstoupení politiků a nové volby, ne ? Anebo si myslíte, že hodite obálku do bedny a pak musíte 4 roky držet hubu a krok ?

4 2
možnosti
JP

Pani Kolářová, proč Vám vadí Vlastimil Vondruška?

0 0
možnosti
AJ

Mame demokracii, muzete si demonstrovat. Na zapade se demonstruje zcela bezne. Napr. pripomenu demostraci proti Brexitu v Londyne, kde byl cca 1 mil lidi. A deje se neco? Ani ne. Takze stejne jako jsou rekneme nefer reakce nekterych politiku, tak stejne "nefer" je si myslet, ze hned bude padat vlada. Predevsim proto, pokud ma ANO stale silnou podporu volicu. Jsme preci jen zastupitelska demokracie, nikoliv demokracie davu.A pokud lide usoudi, ze to AB uz "prehnal", tak v pristich volbach ty hlasy nedostane. Uplne stejne jako je nedostala ODS nebo CSSD.

17 0
možnosti
AW

Souhlas. A díky za otevřenou diskusi. Nějak se nám tu rozmáhá nešvar diskusi neotevírat. Zejména u odpůrců protestů.

7 0
možnosti
MT

Tak me napada - a byla tato demonstrace vubec povolena ? A kontroloval to nekdo ?

1 7
možnosti
FS

Ale ano, nebojte se. Např. v Praze to musí být povoleno Magistrátem zejména kvůli záboru prostranství, umístění hlasité aparatury atd. Zřejmě tak to je i v jiných městech, to už by si antidemonstrační vrchnost dávno pohlídala a vyskočila. A zejména pan prezident by to uvedl ve svých hovorech, když už je tam poplival kvůli nedokončenému studiu organizátorů....

7 1
možnosti

P38e40t84r 14Š22i59m15e82k

12. 6. 2019 8:38

V normální společnosti, kde platí nějaká morálka, by mělo demonstrování smysl.

Jenže to se netýká tohoto státu.

Na místě prezidenta sedí pomstychtivý kovaný komunista, bez špetky cti v těle !!!

A tento člověk Bureše podrží i kdyby tento samopalem vystřílel polovinu parlamentu.

Máme bezkonkurenčně nejhoršího prezidenta od roku 1918. !!

10 14
možnosti
OR

Nejsem žádný zemanovec. Naopak. Ale gottwalda bych fakt zpátky nechtěl ani kdyby tam měl být zeman dalších deset let

1 0
možnosti
KS

Proč si tolik lidí myslí, že se protestuje proti výsledku voleb. Hnutí ANO nikdo vítězství nebere, protestuje se proti Babišovi, který je evidentně namočený. A pokud vím, tak žádná strana Babiš volby nevyhrála. Ať ANO vymění premiéra a je po problémech.

15 3
možnosti

P55e37t29r 30Š39i36m85e62k

12. 6. 2019 8:39

No, ale vysvětlete to koblihářům !!!

Ti tak složitou informaci, vůbec nedokáží zpracovat.

9 6
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik