Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠČ

100 000 na Václavském náměstí ? Zřejmě přání otcem myšlenky.:-P

3 16
možnosti
VK

Vy jste tam byla, že o tom něco víte? Nebo jste si jen tak plivla?

5 3
možnosti
PB

P11e11t78r 60B13r47o28ž

11. 6. 2019 15:55

Skvěle napsáno. Takže to do pár hodin zmizí ...

1 2
možnosti
Foto

Proč by to mělo mizet? 8-o

Články se posunují podle toho, jak rychle přibývají nové. To jste nevěděl?

2 3
možnosti
JS

Problémem není Andrej Babiš. Když říká, že dělá vše podle zákonů České republiky jako ostatní, má vlastně pravdu. Obří kola dotační mašinérie v Evropě roztočila Evropská unie, tedy ta instituce, jejímiž vlajkami milionoví chvilkaři nadšeně mávají

11 11
možnosti
Foto

A lidé jako Babiš pak eurodotací zneužívají. :-)

8 2
možnosti
Foto

Karma.Vyborne napsáno

6 2
možnosti
Foto

Ti demonstranti se určitě nehodlají usadit do vládních křesel. Od toho jsou ti, co je vedou. :-/

11 3
možnosti
Foto

A ještě to o těch vrazích z vólstrýtu. Prosím, prosím8-o

9 4
možnosti
JK

Zase jedna demokratka

8 9
možnosti
PK

Můj pohled: 1000x víc jsou mi symatičtí demokraté než lidi, kteří chtějí žít v totalitě a ještě pod trestně stíhaným podvodníkem.

16 4
možnosti
MB

To je ale pěkná demagogie.

Nikdo přece těmto demonstrantům neupírá právo demonstrovat a vyjádřit svůj názor.

Stejně tak nic neukládá vládě povinnost řídit se požadavky těchto demonstrantů.

Celé je to o tom, aby lidé měli šanci být slyšet ..a aby i politické strany či vláda měly šanci slyšet názor určitých skupin lidí.. a to je všechno. To nejsou žádné volby.

To je jen takové avízo, jak by mohly vypadat příští volby ..a záleží jen na těch stranách, jaké závěry si z toho pro sebe vyvodí... a jaký bude jejich osud po volbách.

Jasné jak facka. Co na tom chcete víc řešit?

23 9
možnosti
KJ

K61a17r34e51l 96J87a68n60d85a

11. 6. 2019 20:06

Jasné jak facka, přesné.

1 0
možnosti
MH

Nemám rád Miloše Zemana. Stydím se za jeho vulgární výroky a jeho celkové vystupování. Na druhou stranu si jej národ zvolil a tak proti tomu neorganizuji demonstarce, ani na žádné takové nechodím. Je to proto, že volby ukázali, že jsem se svým názorem jsem v menšině. A z mého pohledu je to s Babišem stejné. Lidé jej volili již v době, kdy se vědělo o Čapím hnízdu, dotacích a jiných problematických záležitostech. Nemusí se mi to líbit, je to ostuda ČR, ale tím že půjdu na náměstí, tak stále jsem ta menšina, která jej nevolí, nemá ráda ... Těch co jej volili byla většina a chtějí jej v čele ČR i s těmito problémy.

15 10
možnosti
PK

A jak souvisí volby a demonstrace? To jsou 2 nezávislé a navzájem se doplňující formy vyjádření názoru.

5 2
možnosti

M28i80r80e40k 96Ř13í19h79a

11. 6. 2019 14:21

Z řad těchto spontáních demonstrantů je často prezentován názor, že současná demokraticky zvolená vláda (byť s ní nesouhlasím) se chová jako komunisti, fašisti nebo náckové. Chtěl bych upozornit, že pouzy tato 3 uskupení používala metody masových demonstrací k dehonestaci, zastrašování a svrhnutí svých názorových oponentů. Takže si demonstranti nemají s oponenty co vyčítat. Rozdíl tu přece jen je, pokud by se nynější vláda chovala jako komunistická, nacistická nebo fašistická, rozehnala by jejich demonstraci pomocí vodních děl nebo palných zbraní. Což se neděje. Právo na demonstraci jim nikdo neupírá, ale pokud si myslí že musí být po jejich tak se pletou. I kdyby přišli demnostrovat všichni voliči opozice je jich stále méně než voličů vládních stran, kteří nemají důvod se projevovat.

19 11
možnosti

Komentář je naprosto perfektní, přesto nemám z něj dobrý pocit. A to proto, že je vůbec potřeba takovouto samozřejmost zdůrazňovat.

15 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik