Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V zásadě máte pravdu, ale když ony některé skupiny lidí kvičí tak hlasitě a zběsile, že se to nevhodné slovo přímo nabízí.

0 0
možnosti
JZ

To kvičení mají ve slovníku všechny strany. Již zcela standardně jste převezla sama sebe, když v článku poukazujete na to kvičení pouze u jedné názorové strany, abyste vzápětí ohrnula nos nad subjekty se zjednodušeným viděním světa.

16 1
možnosti
TK

Kdo s tou dehumanizací oponentů začal? Kdo již léta bez respektu a beztrestně v diskuzích používá sprostá slova na adresu Zemana, Babiše i jejich voličů? Potřebujete nápovědu? Aha, ale v tomto případě je to oprávněné, že, tihle si přece respekt nezaslouží? :-P

Víte, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, ale stále to ještě ani zdaleka není 1:1, zdaleka se zde nepoužívá tolik sprostých slov na adresu sluníčkářů, "demokratické opozice" a demonstrujících majdanistů.

19 18
možnosti
AL

Teď vás ti potrefení beze slova "omínusují". :-)

3 3
možnosti
Foto

Nic nového pod sluncem. Viz oblíbená píseň Jarka Nohavici Tři čuníci, nebo komiks Rychlé šípy hrají divadlo (Kví, kvá, kválimany - umbajkví).

Podobně najdeme i v Písmu kus textu, který zní asi takhle: "A bylo tam kolo v druhém kole a bylo slyšeti kvílení převeliké..." A že by u toho bylo nějaké mordované prasátko, tak rozhodně není. Prostě, paní autorko, vedle jak ta vedle. ! ;-D

R^

4 2
možnosti
JD

Tri cunici je detska pesnicka z albumu urceneho pre deti. Ziadnu zahadu ani inotaj v tom nehladajte.

2 0
možnosti
JR

J46a29n 76R15á72ž

10. 7. 2019 17:49

S hlavní myšlenkou článku souhlasím. Komu dochází argumenty nebo potřebuje oslovit ty, kdo na argumenty neslyší,používá různé metody dehonestace oponentů. Ovšem si neuvědomuje, že tím dehonestuje především sám sebe.

PS. Parlamentní listy se staly jakýmsi otloukánkem, který je připraven k použití hned, když chce někdo poukázat na neseriózní informační web. Často si to zaslouží, ale rozhodně se nejedná o jediný zjednodušený a jednostranně zaměřený informační zdroj u nás, aby byl jako typický příklad neseriózní novinařiny stále dokola připomínán.

4 1
možnosti
Foto

Zejména Vaše argumenty bývají přímo úderné, já se Vám příležitostně připomenu. Hnedle dole je Váš ctěný úšklebek, který argumenty přímo přetéká.

"Mám obavu, že se toho nedočkáte!":-P

0/0

doporučit

2 4
možnosti
MG

M49i66r49e51k 33G40a57l78k83o

10. 7. 2019 17:28

Evo chápu, protože sama ten pojem používáš, dávám karmu za Tebe :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik