Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Článek ukazuje absolutní nepochopení situace a i požití výrazu jako je kvičet, rozhodně to není žádná analogie s nějakým prasátkem jdoucím na porážku, to je tak absurdně mimo, až je to tím pádem vtipné, ale to je bohužel vše.

10 5
možnosti
AL

Dovolte mi přátelé a vážený administrátore na závěr vložit jeden "VIP" přízemně primitivní příspěvek, na kterém si vážený autor dal záležet, aby co nejvíce urazil a ponížil své spoludiskutující, kteří mají tu smůlu, že mají jiný názor (tedy špatný) než on.

T23o11m20á80š 87V74o52d83v91á36ř20k11a 3323781697534

Facebook

Karma, Jakube, dle letmé prohlídky kvikotu miláčků kremelského skřeta se zdá, že jste trefil bull eye. R^

---------------------------

Jsem rád, že jej administrátor nesmazal k poměrně velké ostudě autora příspěvku:

+9/−2

2.12.2018 8:40

10 3
možnosti
EH

Obě strany si nemají co vyčítat. Leckdo se předhání s vymýšlením trefnější nálepky a jak shodit druhou názorovou stranu. Dala bych karmu, kdyby to nebylo jednostranně zaměřené na "horší oni" a "lepší my". Jinak souhlas, že nadužívání rádoby vtipných výrazů je otravné.

17 1
možnosti
JB

J26a32n 93B48u34r88d29a

10. 7. 2019 15:40

Jenže zrovna to kvičení je docela jinde než ostatní ostřejší výrazy. Vzhledem k tomu, že se používá prakticky pouze u prasat před porážkou, je to výraz, který prostě implikuje (fyzickou) likvidaci a jako takový je o dost agresivnější než jiné výrazivo. To slovo není vtipné, je docela strašidelné.

7 0
možnosti
AL

Kvikotu se nevyhnul ani uznávaný lékař, MUDr. Vodvářka: :-)

Kvikot bolševiků a nelibost hradního pána jsou velmi přesvědčivými argumenty o kvalitě našeho ministra zahraničních věcí.

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=700306

15 3
možnosti
AL

Jo,jo, Jirko, taky bych jim bez řečí dal mínus .... :-)

5 1
možnosti
AL

Podle kvičení poznáte je .... ano, je to tak :-)

Pro nás jejich nemanželský kvikot je rajská hudba. To až po odchodu ze škol se různí humanitní rejdové pomalu mění v nebezpečná fašisticky liberální sluníčka a kvičí cosi o lidských právech.

Zdroj: https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=700681

7 2
možnosti
AL

Já zatím slyším pouze hýkání Zemana, který se holedbá ziskem málem 40 % hlasů a tvrdí, že vyhrál volby.

Zdroj: https://abelovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643629

9 1
možnosti
ZO

Druhá strana s oblibou používá slovo hýkat. Nemají si co vyčítat.

0 1
možnosti
VV

take se na ty domaci zabijacky pamatuju. Vzdy se na ni seslacela rodina a vsichni nejak pomahali a take zrali jak nezavreni.

Reznik prase zabil a vykuchal, nadelal jitrnice, jelita, ovar, obe polivky a tlacenku. za praci si uctoval jednu kytu, nikdy to nebyla ta, na niz to prase po zabiti padlo. krupon se musel odevzdat, ale uz si nepamatuju komu.

A sloveso kviceti jak jsem si vsiml zde hlavne pouzivaji fandove Vladimira Vladimirovice Putina a Milouse Zemana. A jiste drive jiste i fandove Vaclava Klause von Milec.

0 5
možnosti
Foto

Je to součást metodologického rejstříku demagogů všech dob. Sám Velký Jediný má neochvějnou pravdu, s jejímž konkrétním objasňováním se ani nemusí obtěžovat. Zatímco jeho bídní protivníci se nezmůžou než na kvikot. Už pro samotné takové tvrzení budou věrní Velkého Samojediného ještě věrnější a oddanější ;-D

7 2
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik