Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

R^R^R^ Abych zbytecne nekrmil Trolly, tak takto.R^R^R^

2 0
možnosti
LB

Ti mladí nestávkují, oni se ulévají ze školy, kde by se mohli dozvědět více o tom, co se se světem děje. Za svoji věc nejsou ochotní obětovat ani vlastní volný čas, to hovoří za vše. Toho Hanáka tohle naštvalo a reagoval afektovaně. Poté se omluvil. To je však paní Kolářové fuk. V hysterii stejné jako ti mladí "klimatičtí aktivisté" si našla cíl hněvu.

9 1
možnosti
MV

Hanakovi v jeho funkci nemělo nic takového vypadnou z hůst.

2 1
možnosti
SN

:-)......Víte paní autorko, ono je to s celým oteplováním s celkovým vývojem počasí, podstatně složitější, než je nám k věření předkládáno! Ani odborníci, specialisté se nemohou v názorech shodnout. A teď si představte.....dívenka, která odrostla dětským šatičkám prohlásí, že nastane krize počasí, že do deseti roků zahyneme a proto budeme každý pátek místo školy demonstrovat za lepší přístup k ovlivňování počasí.

Dokonce snad ji přijal papež,(tomu bych se nedivil, při jeho supermoderním přístupu ke katolické víře a líbání nohou muslimům), ale už kdosi psal, že bude navržena na Nobelovu cenu!

Za komárů jsem si říkal, že žiju v blázinci, ale současná politika to vysoce převyšuje ! ;-D;-D;-D

8 0
možnosti
ZK

Nene, Nobelovku dostane Rakeťačka, za ilegální dovoz supermozků do EU

2 0
možnosti
Foto

Mladí tomu skutečně nerozumějí, stačí si poslechnout kteréhokoliv jejich mluvčího, nebo někoho z jejich generace, kdo se k tématu vyjádří. Melou naprosto z cesty a navíc jim chybí vůle přiložit k případným proveditelným změnám a zlepšením, ruku k dílu. Vše je formulováno: všechno jste pohnojili, dělejte s tím něco.

Demonstrovat na úkor školní výuky by jim šlo excelentně, skutečně něco nezištně udělat během svého dvouměsíčního letního volna, ani náhodou.

13 0
možnosti
Foto

co vy víte, co mnozí z nich o prázdninách dělají

5 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik