Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Naše zloba a snaha vytrestat tzv. establishment dopadne nejvíce na nás samotné. Neplatí, že čím horšího politiky zvolíme, tím hůře bude našim domnělým nepřátelům. Ne, nám samotným se povede hůře.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=636596

0 0
možnosti
MM

I hlupáci mají volební právo, taková je demokracie.. Ale třeba nakonec hloupost prohraje. Uvidíme.

1 0
možnosti
PN

Ano, jak kdosi napsal v diskusi: Je to lákavá představa nasypat písek do soukolí sluníčkářského eurosocialismu. Kromě toho, že se těším na protáhlé ksichty a "výpadky na ČT", tak Zeman bude lepším kandidátem ve druhém kole než jeho pravděpodobný protivník. Zajímá mne vztah k migraci, k Izraeli, k U.S., k EU. Je mi jedno, že Milouš málem nablil do korunovačních klenot, že udělal trapas s Peroutkou, že Klaus ukrad tužku v Chile, vždy mne zajímají reálné postoje k důležitým problémům. Takže v 1.kole Hynek, ve druhém Miloš. Bye.

5 0
možnosti
KM

Teď zrovna jde v TV ta prezidentská debata, kterou moderuje blizoučký kamarád nového vlažňoučkého předsedy TOP09 a musím konstatovat, že opravdu budu volit škodolibě.

A to protože ta sebranka, co se tam nachází a blafe co budou dělat až budou prezidenti, tak musím udělat něco proto aby ani jeden z nich prezidentem nebyl !!!

6 0
možnosti
AS

A24l56e48š 78S86z94a38b11ó

11. 1. 2018 21:34

možná se stálo zamyslet jestli by méně antizemanismu nebylo spíše více, všichni se mohli poučit z voleb ale to se nestalo

svědčí o tom i až nenávistné a zlé příspěvky v diskusích od některých lidí

ale když se tak chovají i někteří neoblíbení politici a jsou mnohem vulgárnější, než je pár slov Zemana a těm jejich příznivcům to nevadí a chovají se zrovna jako oni, tak se není co divit, že si i nezaujatý člověk řekne jestli to není unfér a co teprve jeho voliči

9 0
možnosti
FS

Vrána k vráně sedá, buran burana si hledá......

4 1
možnosti
PR

P27a20v31e29l 45R44y98š43k91a

11. 1. 2018 20:46

Poraďte nám toho nejlepšího !

3 0
možnosti
AV

Sranda musí bejt, i kdyby na chleba nebylo. Nic dobrého od politiků nelze čekat, tak Miloš Zeman zaručí aspoň tu legraci. Nikdo z kandidátů mne nepřesvědčil. Nevolil jsem minule Zemana, teď mu to tam hodím. Víme, co od něj můžeme čekat, není to nic dobrého, ale ostatní by mohli velmi nepříjemně překvapit, mohlo by to být ještě mnohem horší. Jejich naivní sluníčkářské názory, nebo napojení na sponzory, ať je to zbrojní průmysl u jednoho, pan Sehnal u dalšího, zkorumpovanost atp. atp. (každý informovaný čtenář jistě pozná, které kandidáty jsem nepřímo jmenoval) mne velmi odrazují. Zdravotní stav současného pana prezidenta dává jistou šanci, že budou brzy nové další volby, snad již s lepšími kandidáty.

4 4
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik