Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

jeste by nam autorka tohohle blogu mohla vysvetlit, proc ze zapadni evropy houfne utikaji zide..

0 0
možnosti
FP

problem neni to, ze je muslimka, ale ze se snazi dal sirit a propagovat islam.

je to jakoby nacek na skole propagoval nacismus.

ze je nacek neni samo o sobe na vyhozeni ze skoly, ale za propagaci nacismu uz ano. islam je takova horsi a zakernejsi forma nacizmu..

0 0
možnosti
Foto

Nevzniklo to tak, že ředitel školy chtěl, aby dívka odložila ve škole šátek ? Ona na to, že je to výrazem její víry. A v článku se zmiňuje, že pokud to určuje školní, nebo jiný společenský řád, tak ho odloží. Tak odloží ho, nebo ne ?

0 0
možnosti
JS

Každý muslim je bohužel bezpečnostní riziko a to je přímo úměrné jejich počtu a poměru vůči ostatním v daném regionu.

Pokud jich je málo nebo jen jednotlivci, tak hrají na notu hodných, kterým každý ubližuje, pokud je jich víc už se organizují a začínají prosazovat své a celé se to stupňuje až do vyhlášení jejich práva a ostatní musí poslouchat.

Jelikož i mezi samotnými muslimy jsou značné rozdíly ve výkladu a praktikováni islámu, tak se začnou navzájem napadat a dělit na "pravé" muslimy a odpadlíky a nepokoje pokračují prostě do nekonečna nebo do zavedení nejtvrdší formy práva šaria.

Z toho plyne jen jedno, v místech, kde je vekká koincentrace muslimů nikdy klid nebyl a nebude, nakonec je to zřejmé i z toho, jak to vypadá v zemích jejich původu:-/

4 0
možnosti
DK

Jsem naturistka. Bude ke mně společnost tolerantní? Můžu chodit nahá i do práce?

3 0
možnosti
MJ

Pošlete mi foto a já vám pak řeknu zda ano či ne. ;-D;-)

0 0
možnosti
MJ

Je JICH málo - jsou milí a úslužní. Je JICH víc - začnou se dožadovat ústupků od majority, chtějí mešity, nevařit ve školních jídelnách vepřové apod. Je JICH hodně - začnou být agresivní.

5 0
možnosti
KB

Líbil se mi názor (už jsem zapomněl autora), že tímhle nošením šátku prostě jednoznačně dává najevo, že se nechce stát evropankou a chce se prostě odlišovat. To koresponduje s názorem jednoho muslima, že pokud např. po 10 letech v Evropě chodí žena zahalená v šátku, tak je to jednoznačný doklad, že se vědomě nechce integrovat a mít s námi cokoliv společného.

Co se týče údajné tradice, neviděl jsem žádného vietnamce, který by chodil např. neustále v tradičním bambusovém klobouku.

3 0
možnosti
MK

No právě jde o to , že demokracie má měřit všem stejně a jestliže je na šich školách zakázáno (nedovoleno) nošení pokrývky hlavy tak samozřejmě pro všechny.Islám ať si vyznává , ale ve škole bych prosil bez šátku jako všichni ostatní .Tečka.

0 0
možnosti
RP

Islám je stejný jako nacismus nebo komunismus, ne-li horší. Ten hadr na hlavě je totéž jak kdyby přišla do školy v uniformě SS nebo v pionýrském kroji se Stalinovým transparentem nad hlavou. ;)

6 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik