Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J72i78ř84í 39N34o65s15e30k

25. 4. 2016 13:49

Vy už máte v ruce výsledek policejního vyšetření případu, že přesně nálepkujete pachatele?

Podněcujete nenávist ke skupině - třídě - lidí na základě ničím neodůvodněného obvinění. Dodávat cokoliv dalšího je zbytečné.Rv

7 1
možnosti
Foto

Paní Kolářová. Legrace skončila už velice dávno. Možná jste prošvihla útok v Paříži, možná i v Bruselu. Davy muslimských imigrantů atakujících Evropu Jste taky nezaregistrovala. Tohle pro drtivou většinu lidí znamená,že legrace skončila. Docela bych tomu i věřil, vzhledem k tomu co jste napsala o Ficovi a neexistujících uprchlících. Povinné kvóty od EU patrně nejsou pravda, to nás jen tak plaší aeronet. Vaše přestava jak se rodí islamisté je rovněž zcela mimo realitu. Co se týče nácků rovněž. V Rakousku existují Svobodní desetiletí. V celostátních volbách to natřel všem ostatním jejich kandidát až teď. Proč asi? Ovšem v jednom pravdu máte. Vylézají a získávají podporu. Ne, ale proto, že se Zeman vymezuje proti imigrantům. Ale proto, že je sám.

4 1
možnosti
Foto

Jak jste prosím došla k tomu, že ony nápisy mají na svědomí nácci ? ;-)

12 2
možnosti
PH

...autorka, pravděpodobně chodí nakupovat mléko do železářství.:-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4036x
Mám ráda život, dlouhé letní večery a časná rána, která většinou nevidím. Hukot velkoměsta a klid lesní samoty. Důležité je nebrat se moc vážně, člověk pak nemůže být zklamaný. A k tomu trochu optimismu, protože nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být hůř.

Seznam rubrik